A világ legfinomabb tésztasalátája roppanós zöldségekkel
20 perc, és kész
Itt a friss zöldségek és ezáltal a tésztasaláták szezonja.

Ez is érdekelhet

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra! (x)

Szakértelem és újító szemlélet az Ilcsinél (x)

„Egy gyerek voltam” – vallott Szilágyi Áron (x)

Dobd fel a hétköznapi menüt, készíts citrusos-csípős tengeri sügért! (x)

beauty and style

Ráncok és sötét karikák ellen is jó a szójatej: így használd a fürdőszobában »

A 34 éves Lady Gaga fiatalabbnak néz ki, ha nincs kifestve: 8 ismert nő, aki bátran hanyagolhatja a sminket »

Kate Hudson szexi kis dekoltázsai: a 41 éves színésznő érti a módját, hogyan legyen ízlésesen dögös »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy friss zöldségekből összedobott tésztasaláta bármikor jólesik, és irodai ebédnek is tökéletes. Szerencsére pillanatok alatt összedobhatod.

Sajttal és még több zöldséggel bátran feldobhatod, egy kis tejszín is jól áll majd neki, ahogy bazsalikommal vagy oregánóval megbolondítva is remek lesz, variáld kedvedre!

Gyors tésztasaláta

Hozzávalók:

  • 25 dkg fusilli tészta
  • 4-5 darab koktélparadicsom
  • 4-5 darab bébikukorica
  • 1 közepes répa
  • 1 gerezd fokhagyma
  • néhány brokkolirózsa
  • 1 marék zöldborsó
  • só, frissen őrölt bors

Elkészítés ideje:

20 perc.

Elkészítés menete:

A tésztát bő, enyhén sós, lobogó vízben főzd fogkeményre. A zöldségeket tisztítsd meg, darabold olyan részekre, amilyenre szeretnéd - célszerű kisebb darabokra vágni -, majd tedd őket félre egy kicsit. Egy serpenyőben olvaszd fel a vajat, futtasd meg rajta a répát, a brokkolit, a bébikukoricát és a zöldborsót, ha relatíve puhán szereted őket, akkor egy ujjnyi magasságig önts alájuk vizet, és abban párold meg kicsit, de úgy a legjobb, ha csak vajon párolódnak.

Reszeld rájuk a fokhagymát, tekerj rájuk némi borsot, és vedd le az egészet a tűzről. A koktélparadicsomokat csak vágd négybe, és keverd a többiekhez. Ha kész a tészta, szűrd le, keverd össze a zöldségekkel, és már kész is a ropogós zöldségekkel tűzdelt tésztasaláta. Hűtve és melegen is remek.

Lasagne, enchiladas és társaik

A világ legeldugottabb szegletében is találni isteni tésztaételeket, válaszd ki és készítsd el a kedvencedet!

Ezt is szeretjük