A világ legfinomabb tésztasalátája roppanós zöldségekkel
20 perc, és kész
Itt a friss zöldségek és ezáltal a tésztasaláták szezonja.

Ez is érdekelhet

Könnyű lábak, visszér nélkül (x)

Szárazak a kezeid a sok kézmosástól? Ne aggódj, jó kezekben vagy! (x)

Az autista Robika javulni kezdett (x)

Szabadtéri környezetben több mint 100 világmárka újra vár a Premier Outletben! (x)

beauty and style

Méregtelenít és fiatalítja a sejteket a klorofill: 5 étel, amiket megéri rendszeresen fogyasztani »

Teljes testre ható torna 10 percben: semmi nem kell hozzá »

A pöttyös minta a nyári szezon nagy befutója: így viseld, hogy nőies legyen! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy friss zöldségekből összedobott tésztasaláta bármikor jólesik, és irodai ebédnek is tökéletes. Szerencsére pillanatok alatt összedobhatod.

Sajttal és még több zöldséggel bátran feldobhatod, egy kis tejszín is jól áll majd neki, ahogy bazsalikommal vagy oregánóval megbolondítva is remek lesz, variáld kedvedre!

Gyors tésztasaláta

Hozzávalók:

  • 25 dkg fusilli tészta
  • 4-5 darab koktélparadicsom
  • 4-5 darab bébikukorica
  • 1 közepes répa
  • 1 gerezd fokhagyma
  • néhány brokkolirózsa
  • 1 marék zöldborsó
  • só, frissen őrölt bors

Elkészítés ideje:

20 perc.

Elkészítés menete:

A tésztát bő, enyhén sós, lobogó vízben főzd fogkeményre. A zöldségeket tisztítsd meg, darabold olyan részekre, amilyenre szeretnéd - célszerű kisebb darabokra vágni -, majd tedd őket félre egy kicsit. Egy serpenyőben olvaszd fel a vajat, futtasd meg rajta a répát, a brokkolit, a bébikukoricát és a zöldborsót, ha relatíve puhán szereted őket, akkor egy ujjnyi magasságig önts alájuk vizet, és abban párold meg kicsit, de úgy a legjobb, ha csak vajon párolódnak.

Reszeld rájuk a fokhagymát, tekerj rájuk némi borsot, és vedd le az egészet a tűzről. A koktélparadicsomokat csak vágd négybe, és keverd a többiekhez. Ha kész a tészta, szűrd le, keverd össze a zöldségekkel, és már kész is a ropogós zöldségekkel tűzdelt tésztasaláta. Hűtve és melegen is remek.

Lasagne, enchiladas és társaik

A világ legeldugottabb szegletében is találni isteni tésztaételeket, válaszd ki és készítsd el a kedvencedet!

Ezt is szeretjük