8 isteni édesburgonyás recept: sütve, töltve, szaftosan
A szuperegészséges édesburgonyát, vagyis a batátát számtalan módon elkészítheted. Ropogósan, krémesen, hússal, hús nélkül is isteni.
Bár az édesburgonya nálunk még nem olyan népszerű, mint a hagyományos krumpli, egyre többször kerül a tányérra. Mivel igazi vitaminbomba, és rengeteg pozitív élettani hatása van, érdemes időről időre betervezni a menübe.
Érdekes, hogy a batáta rokonságban sem áll a krumplival, az íze pedig inkább a sütőtökre vagy a gesztenyére emlékeztet.
Receptek édesburgonyával
A legváltozatosabban elkészítheted, tökéletes alapja lehet krémlevesnek, jó pürésítve, pirítva, sütve és töltve. Most már könnyű hozzájutni, így nincs akadálya, hogy elkészítsd. Válogass a legjobb receptek közül!
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- cukkini
- cukkinikrémleves