A csirkehús bármikor könnyedén beszerezhető, és gyakorlatilag bárhogy elkészítve finom, de természetesen a legjobb, ha sajttal együtt sütöd és tálalod. Hogy tésztával, pirítva és sajttal elkeverve vagy sütőben jól átsütve, esetleg a panír alá rejtve készíted, azt már rád bízzuk, a legjobb, ha minden változatot kipróbálsz, hiszen mindegyik zamatos, laktató, és a kezdő szakácsok számára sem jelenthetnek túl nagy kihívást.

Sajttal töltött, rántott csirkecomb
A felsorolás legösszetettebb tétele a töltött, rántott csirkecomb, de ne ijedj meg, ezt sem lesz bonyolult elkészítened, csupán annyi nehezítés van benne, hogy a szokásos panírozás előtt még jól meg kell töltened sajttal a kiszemelt húsokat. A dolgodat nagyban megkönnyítheted azzal, ha eleve combfilét vásárolsz, így már tényleg nem lesz nehéz feladat. Itt a pontos recept.

Egyszerű, sajttal sült csirkemell
Ennél az ételnél tényleg nem létezik egyszerűbb fogás, ha megvannak a hozzávalók, és eltalálod a sütési hőfokot, akkor biztosan minden rendben lesz. Annak ellenére, hogy nagyjából a tükörtojás és a vajas kenyér a két vetélytársa bonyolultságban, külsőre mindenképp mutatós fogás - és szerencsére ízre is. Hogy biztosra mehess, így süsd meg!

Sajtos-csirkés tészta
A legegyszerűbb csirkés fogás, amit csak készíthetsz, ez a tésztaétel. Végtelenül egyszerű, mégis nagyszerű vacsora ez - miután bemutatkoztál a tűzhelynek, egyszerűen csak főzz tésztát, pirítsd meg a csirkemellet vagy a combfilét, majd dolgozd őket össze, és adj hozzájuk jó sok sajtot. A részletes leírást itt találod!

Gyors sajtos csirke
Ha csak fél órád van a főzőcskére, akkor se aggódj egy pillanatig se, hiszen ezt a zamatos ételt pont ennyi idő alatt tökéletesre készítheted, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki megnyalja utána a tíz ujját. Ha nehéz napod volt, vagy egy oldottabb hangulatú estére készíted, akkor nem maradhat el mellőle egy pohár könnyű fehérbor sem. Itt találod a receptet.

Rakott csirkés tészta
Ha egy kicsit komolyabb, mégis egyszerű vacsorát szeretnél, akkor gondold egy kicsit tovább a sajtos-csirkés tésztát, és, miután összeállítottad, tedd egy tűzálló edénybe, majd forró sütőben pirítsd rá a sajtot. Esetleg tegyél alá egy kis tejfölt, ez már igazi lakoma lehet. Kattints ide a receptért!

Sajtos-tejfölös sült csirkemell
Ehhez az ételhez három dologra lesz egészen biztosan szükséged: sok sajtra, rengeteg tejfölre és persze némi friss csirkemellfilére. Ha ezek megvannak, már nagyot nem hibázhatsz, a fűszerezésre és a sütési időre figyelj, és akkor biztosan tökéleteset alkothatsz. Vendégséghez is ideális, óriási adagokban készítheted, és nincs, aki ne szeretné. Így készítsd!

Gyors csirkés lasagne
A húsos-besameles raguval rakott tésztalapok sok-sok sajttal megszórva az igaziak, és egyáltalán nem bonyolult őket tökéletesre készíteni. Ha megvannak a lapok, ízesítsd a csirkét hangulatod szerint, vágd jó apróra, készíts el mindent, halmozd egymásra egy jénai tálban, és már mehet is a sütőbe. Amíg sül, és a lakást belengi az illata, dőlj hátra nyugodtan, és olvass egy kicsit. A pontos receptet itt találod.
Omlós almás desszertek az omlós csirkehús után
Egy tökéletes vacsorához tökéletes desszert dukál: készítsd el bármelyik almás finomságot, az épp ilyen lesz.
7 isteni almássüti-recept képekkel
Nézegess képeket!
Elolvasom