Zöldséges kínai csirkefalatok ragacsos szószban: nem nehéz elkészíteni, és ellenállhatatlanul finom
Mandzsúriai csirkének is nevezik ezeket a zöldséges, ragacsos kínai csirkefalatokat, amelyeket egyszer készítesz el, és azonnal a rabja leszel.
Összesen 44 találat.
Mandzsúriai csirkének is nevezik ezeket a zöldséges, ragacsos kínai csirkefalatokat, amelyeket egyszer készítesz el, és azonnal a rabja leszel.
Nagyon finom a rántott csirke, ha a bundájába reszelt sajtot is teszel.
A csirkemell ragacsos, mézes mázzal bevonva egyszerűen ellenállhatatlan.
A mézes-fokhagymás szósz egészen különlegessé teszi a legegyszerűbb csirkecombot is.
A házilag készített édes-savanyú mártás nemcsak finomabb, mint a bolti, hanem még ízfokozót sem tartalmaz. Csirkemellel tálalva isteni.
A legfinomabb kínai csípős-ragacsos csirke elkészítésére időt kell szánni, de a végeredmény mindent felülmúl majd.
Ne ijesszen meg a teriyaki szószban sült csirkecomb különleges neve: egyszerűen elkészíthető, mégis nagyon finom fogásról van szó.
A mézes-gyömbéres szósszal megkent csirkeszárny egyszerre édes és csípős.
A legfinomabb édes-savanyú csirkecomb titka a jó pác: otthon is elkészítheted ezt a ropogós és omlós húst.
Édes chiliszósszal könnyen készíthetsz keleti hangulatú finomságokat. Csirkeszárnnyal is ellenállhatatlan.
Ha szereted az enyhén csípős ízeket, ez a pikáns, mézes-gyömbéres pácban érlelt csirkecomb hamar a kedvenceddé fog válni.
A teriyaki csirke elkészítésének lényege, hogy a húsdarabokat cukros, szójaszószos pácba forgatjuk, és utána sütjük meg.
A mézes-csípős csirkeszárny szezámmagosan olyan jó, mint a sarki kínai étteremben.
Ezek a különleges tányérok akkor érvényesülnek igazán, ha tartalommal töltik meg őket.