Így készül a görögök népszerű rakott krumplija, a muszaka
Padlizsánszezonban kár kihagyni a gazdag és nagyon ízletes muszakát.
Összesen 901 találat.
Padlizsánszezonban kár kihagyni a gazdag és nagyon ízletes muszakát.
Nem lesz unalmas a krumplipüré, ha különleges formában, sajttal, baconnel kínálod.
Tejtermék mostantól csak tisztán állati eredetű lehet.
Ha kevés munkával szeretnél nagyon ízletes főfogást készíteni, a tejfölös-sajtos csirkemell jó választás.
Igazi kényeztetés az ízlelőbimbóknak: a töltött hagyma extra finomság, mégis egyszerű elkészíteni.
Ha szereted a mediterrán ízeket, a bazsalikomos-paradicsomos tésztát ne hagyd ki!
A mozzarellás csirke telitalálat diétázóknak és az olasz konyha rajongóinak.
A népszerű paradicsomos mozzarella is lehet még finomabb!
A baconös, sajtos tésztával kevés munka van, de ez a végeredményen egyáltalán nem érezhető.
A fűszeres hússal, paradicsommal töltött padlizsán könnyű, mégis laktató.
Az ízletes panírozott, zöldséges sajtnyársak feldobják a húsmentes napokat.
A sonkás, sajtos cukkinitekercs tökéletes, ha egy kis változatosságra vágysz.
Ez a csirkemell nem lesz száraz, és az is biztos, hogy a tetején a sajt jó ropogósra sül.
A töltött paradicsom különleges, egyszerű, és vigyázhatsz vele a vonalaidra.
Itt a strandszezon, hangolódj rá ezzel a remek lángossal!
Ha a hagyományos tükörtojás kicsit unalmas, süsd meg paprikában!
Gyorsan kell valamit összedobnod? A sonkás tekercsek kihúznak a bajból.
A sajtos padlizsántekercsek tökéletesek egy könnyű, nyári vacsorára.
Ez az ínycsiklandó, egyszerű szendvics lerobbantja rólad a plusz kilókat.
A tojással töltött zsemle különleges, finom és laktató napindító.
Hogy ne legyen túl száraz a csirkemell, sütés előtt forgasd meg mustáros-sajtos szószban.
A parmezános sült krumpli több mint köret!
A mediterrán konyha rajongói imádni fogják a paradicsomos-sajtos csirkemellet.
Tedd extrává a darált húsos tésztát! Krémes, fűszeres és nagyon sajtos.
A sajttal gazdagított cukkinigolyó a legnépszerűbb zöldséges fasírt.
A vékony sajtos bunda puha, szaftos húst rejt.
A vaj, a tejszín és a parmezán hármasa teszi különlegessé a Chicken Alfredót.