A klasszikus Cordon bleu olajszag nélkül: sütőben sütve is jó ropogós lesz a panír
Ha a fenséges Cordon bleu-t sütőben sütöd, nem kell vele sokat pepecselned, és nem tocsog az olajban.

A klasszikus Cordon bleu olajszag nélkül: sütőben sütve is jó ropogós lesz a panír
Nyereményjáték

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

Nyerd meg a Világörökségek Magyarországon című könyvet, és merülj el hazánk csodás világában! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Szív- és érrendszeri betegségeket okozhat, mégis kevesen ismerik ezt a szövődményt - Lehet tenni ellene (x)

Évente 34 ezer kisbaba hal meg ettől a betegségtől - 18 országot érint (x)

Gondtalan és felszabadult nyugdíjas éveket szeretnél? Mutatjuk, mi kell hozzá (x)

beauty and style

3 ártalmatlannak tűnő szokás, ami csúnya pattanásokat okoz »

Farmerban és pólóban is dögös a plus size modell: nem takargatja dús idomait »

Tisztább és matt bőr tág pórusok nélkül: kapásból 6 érvet tudunk az arckefe mellett »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nincs olyan étterem, amelynek az étlapján ne szerepelne a híres Cordon bleu. A sajttal, sonkával töltött rántott húst otthon is egyszerűen elkészítheted. Ha szeretnéd megúszni az olajszagot, vagy diétásabban étkeznél, süsd sütőben. Ez semmit nem von le az élvezeti értékéből. Az eredeti Cordon bleu borjúhúsból készült, de bátran sütheted karajból is.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 nagy szelet borjúcomb vagy sertéskaraj
  • 4 szelet trappista sajt
  • 4 szelet sonka
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 1 tojás
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A hússzeleteket klopfold ki jó alaposan a klopfoló sima felével. Vágd mindegyiket majdnem teljesen félbe, hogy pillangó alakban szét lehessen nyitni, és szórd meg kevés sóval. Tegyél a szeletekre egy-egy szelet sajtot és sonkát, majd fogvájóval vagy hústűvel tűzd össze.
 

Panírozd be a húsokat a szokásos módon. Tehát forgasd előbb a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába. Rakd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és spricceld meg kevés olajjal. Süsd meg 200 fokon körülbelül 35 perc alatt. Félidőben fordítsd át a húsokat.

Blog.hu ajánló