Isteni sajtos rakott tészta, ahogy még nem készítetted
Varázsolj a rigatoniból fejedelmi ebédet vagy vacsorát!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rigatoni nem más, mint egy rövid, vastag, bordás csőtészta. Az olaszok legtöbbször paradicsomszószt és sajtot kínálnak hozzá. Az elkészítése semmi ügyességet és konyhai előképzettséget nem igényel.  

A tésztát főzd fogkeményre bő, sós vízben. Pirítsd meg a hagymát, a fokhagymát, rakd rá a darált húst, kevergesd fehéredésig. Öntsd fel paradicsompürével. Ízesítsd sóval, borssal, bazsalikommal, és forrald össze.

Végy elő egy kapcsos tortaformát. Hosszában rendezd egymás mellé a tésztát. Szórd meg háromféle reszelt sajttal, és öntsd rá a szószt. A tetejére is rakj sajtot. Süsd meg körülbelül 20 perc alatt. 

Ezt is szeretjük