Fokhagymás sajttal töltött rántott hús ropogós bundában
Kicsit átalakul a rántott hús: fokhagymás krémsajttal töltve még ízletesebb.

Fokhagymás sajttal töltött rántott hús ropogós bundában
Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Szomszéd lányból a végzet asszonya: Margot Robbie átalakulásai »

A legegyszerűbb szemsmink lusta napokra - 3 perc alatt kész »

Kiskutyákra cserélték a virágokat a világ legcukibb esküvői fotózásán »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha te is szívesen készítesz különféle töltött, göngyölt, rántott fogásokat, akkor ezt feltétlenül kóstold meg! A zöldfűszeres, fokhagymás krémsajt minden húst feldob. Csirkemellel éppolyan finom, mint karajjal. Még az igazi ínyencek elégedettek lesznek, ha megkóstolják ezt a rántott fogást.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkemellfilé
  • 25 dkg krémsajt
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 db tojás
  • 1 teáskanál bazsalikom
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A krémsajtot keverd össze a zúzott fokhagymával és a bazsalikommal. A csirkemelleket mosd meg, törölgesd át papírtörlővel, és egy éles késsel nyisd szét, mint egy könyvet. Ha szükséges, kicsit klopfold ki. Kend rá a krémsajtot, majd hajtsd össze. Ha biztosra akarsz menni, tűzd meg hústűvel.
 

Panírozd be a húst, tehát forgasd meg először a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a zsemlemorzsában. A felesleges panírt rázd le róla. Egy serpenyőben vagy lábosban forrósíts olajat, és rakd bele a bundázott húst. Süsd minden oldalát aranybarnára közepes lángon körülbelül három-három perc alatt. Szedd ki az olajból, majd csepegtesd le papírtörlőn, és tálalásig tartsd melegen.

Blog.hu ajánló