Hagymás-sajtos tészta alig 20 perc alatt: csábítóan ízletes, villámgyors vacsora
A hagymás-sajtos tésztát akkor is lesz erőd összedobni, ha hullafáradtan érsz haza a munkából.

Hagymás-sajtos tészta alig 20 perc alatt: csábítóan ízletes, villámgyors vacsora
Nyereményjáték

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

Nyerj páros belépőt Vekerdy Tamás januári előadására a Femina Klubon! (x)

Nyerd meg a Világörökségek Magyarországon című könyvet, és merülj el hazánk csodás világában! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Szív- és érrendszeri betegségeket okozhat, mégis kevesen ismerik ezt a szövődményt - Lehet tenni ellene (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Gondtalan és felszabadult nyugdíjas éveket szeretnél? Mutatjuk, mi kell hozzá (x)

Évente 34 ezer kisbaba hal meg ettől a betegségtől - 18 országot érint (x)

Nem kell többé macerálni a mentes étrendekkel - Bármilyen diétát követsz, innen tudsz rendelni (x)

beauty and style

5 nő 60 felett, aki tud öltözködni, és ragyogóan néz ki »

Zokni szandállal: tényleg ez lesz a tavaszi divat »

A női intimtájék ápolása új szintre lép: egyelőre nevetségesnek tűnik a vaginafiatalító szérum »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez nem olyan sajtos tészta, mint amilyet anno a menzán ettél. Ez igazán extra! Tejszínnel finom krémessé teheted, a fűszerektől és a sok hagymától pedig pikánssá válik. Nagy előnye, hogy alig több, mint negyed óra alatt összedobod.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg tészta
  • 20 dkg sajt
  • 10 dkg krémsajt
  • 2 dl tejszín
  • 1 db póréhagyma
  • 1 szál bazsalikom
  • 0.5 csokor petrezselyem
  • bors
  • szerecsendió
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagy fazékban tégy fel vizet forrni. A tésztát rakd lobogó, enyhén sós vízbe, majd közepes lángon főzd meg körülbelül nyolc perc alatt. Közben kevergesd meg, nehogy összeragadjon a tészta. Ha fogkemény, szűrd le.
 

A póréhagymát tisztítsd meg, mosd meg, és vágd apróra. Egy nagyobb lábosban hevíts olajat, dobd bele a hagymát, és kis lángon pirítsd meg. Öntsd rá a tejszínt, add hozzá a krémsajtot, szórd meg sóval, borssal, szerecsendióval, bazsalikommal. Amikor felforr, rakd bele a sajtot, majd várd meg, míg elolvad. Forgasd bele a tésztát, és tálaláskor szórd meg petrezselyemmel.

Blog.hu ajánló