Rántott cukkini sajttal, sonkával töltve - Ropogós bunda, nyúlós sajt
Sajttal és sonkával még laktatóbb és finomabb lesz az egyszerű rántott cukkini.

Rántott cukkini sajttal, sonkával töltve - Ropogós bunda, nyúlós sajt
Ez is érdekelhet

Üde illatokkal a kánikula ellen (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Csodaszer helyett tudomány: így maradhat 60 felett is rugalmas az arcbőr (x)

Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival (x)

Minden második negyven feletti nőt érint a betegség: mégis tabutémának számít (x)

UB40 a VeszprémFesten! (x)

beauty and style

Szupernőies nyári szoknyák, testalkat szerint: széles csípőre és rövid lábakra is van jó fazon »

Ínycsiklandó fehérjeturmix, amitől egész nap pörög az anyagcsere »

Készítsd el a szezon legmenőbb karkötőjét: csak 10 perc, és olcsóbb, mint a bolti »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Cukkini- és sajtimádóknak ez lesz az új kedvence! A népszerű zöldség sajttal és sonkával töltve, ropogós panírban sütve igazán  különleges. Nem tart tovább elkészíteni, mint a hagyományos rántott cukkinit, az íze mégis sokkal jobb. Kínálj hozzá mártogatóst is!

Rántott cukkini sajttal, sonkával töltve

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 db nagyobb cukkini
  • 15 dkg sajt
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg sonka
  • 2 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A cukkinit mosd meg, hámozd meg, majd szeleteld fel. Szórd meg sóval, és hagyd állni 30 percig. Utána itasd le róla a nedvességet. Készíts elő mindent a panírozáshoz. Végy elő három tálat, az egyikbe a liszt, a másikba a felvert tojás, a harmadikba a zsemlemorzsa kerül.

 

Két szelet cukkini közé rakj egy darab sajtot és sonkát, majd panírozd be a szokásos módon. Forgasd meg a zöldséget a lisztben, a tojásban és a zsemlemorzsában. A felesleges panírt rázd le, majd rakd a cukkinit a forró olajba. Süsd oldalanként közepes lángon körülbelül négy percig. Ha a panír mindenhol szép aranybarna, óvatosan szedd ki a zöldséget, és csepegtesd le róla az olajat.

Ezt is szeretjük