Fél órás sült hús fokhagymával és bazsalikommal
Egyszerű hozzávalók, nagyszerű ízek: omlós marhasült mediterrán fűszerekkel kiegészítve.
Összesen 247 találat.
Egyszerű hozzávalók, nagyszerű ízek: omlós marhasült mediterrán fűszerekkel kiegészítve.
Ne vacakolj, próbáld ki istenien finom, gyors sültcsirkereceptünket! Míg a hús a sütőben puhul, addig a köretet is elkészítheted hozzá.
Egyszerű, mégis csodásan különleges vacsorát készíthetsz egy szép darab marhahúsból.
A hűtőben szomorkodik a pecsenye maradéka? Készíts belőle mesteri ízbombát!
A hagyományos ünnepi fogástól eltérően idén próbáld ki a sült pulyka édes változatát.
Még nem gondoltál arra, hogy a sült húst sárgadinnyével párosítsd? Pedig érdemes kipróbálni.
Ha csak fél órád van összedobni a vasárnapi ebédet, akkor válaszd a pillanatok alatt elkészülő borjúsültet salátával.
Nagyon egyszerű, ugyanakkor különleges fogást ismerhetsz meg Anglia kedvenc pucér szakácsától, Jamie Olivertől.
A bárányhúst sokan nem szeretik, mert túl rágósnak, zsírosnak, rossz ízűnek tartják. Pedig ha jól készítik el, a bárány igazán ízletes!
Ha szereted a kiadós húsokat, akkor a lacipecsenye remek választás. Bár a pácolás időbe telik, a sütés már gyorsan megvan.
Egyáltalán nem nehéz elkészíteni a rostélyost, viszont annál több bókot lehet érte bezsebelni az elégedett fogyasztóktól.
Ha különleges hétvégi ebédet vagy vacsorát tervezel, akkor sem kell órákig forgolódnod a konyhában. A bélszínből csodás fogást varázsolhatsz fél óra alatt is.
Ha különleges vasárnapi ebédre vágysz, nem pedig a szokásos rántotthúsra, akkor készítsd el a barackos kacsasültet!
Szinte hihetetlen, de ennyi idő alatt is elkészíthetsz egy húsos ételt, amihez már csak egy kis salátát kell összeütnöd.
Ha különleges ebédet vagy vacsorát szeretnél tálalni a hétvégén, akkor próbáld ki a pikáns, alkoholos, ízletes pácot.
A római tál remek találmány, nagyon leegyszerűsíti a nehezen elkészíthető ételek megalkotását is. A marhasült éppen ilyen.
A malacsült ínycsiklandó illatának ellenállni nagyon nehéz. Hát még akkor, ha nemcsak az illata fenséges, hanem az íze is mennyei.
Így állítsd össze a karácsonyi menüt! Videónk segít.
A Wellington-bélszínt nem olyan nehéz elkészíteni, így karácsonykor érdemes vele megpróbálkozni.
A marhasült igazán pasis étel, úgyhogy, ha párod kedvében szeretnél járni karácsonykor, készítsd el receptünket polentával!
A sült csirkecomb önmagában elég unalmas, de pillanatok alatt különlegessé válik, ha a megfelelő körettel tálalod. Próbáld ki!
A borjúhús a legfinomabb húsok egyike, így hát ne hagyd ki a hétvégén receptünket!
Rúgj ki a hámból, és sima tonhal helyett kényeztesd magad szezámmaggal megbolondított lazacfalatokkal!
Egy omlós grillcsirke minden alkalomra remek fogás. Hagyd a hentespultot, és készítsd el te magad a szombati ebédre!
A ropogós, mégis omlós sült kacsacomb elkészítése közel sem olyan nehéz, mint amilyennek hiszed. Próbáld ki!
A bárányt vagy imádják, vagy meg sem bírják enni. Ha az előbbi táborba tartozol, mindenképpen próbáld ki receptünket!
Felejtsd el a gyorséttermekben kapható csirkeszárny-falatokat, inkább vedd birtokba a konyhát, és készítsd el te magad a ropogós sültet ebédre vagy vacsorára!
Tedd izgalmassá az egyszerű sült csirkét, és dobd fel a hétvégi ebédet egy igazán ízletes főfogással!
Hogy ne legyen egyhangú a hétvége, újítsd meg repertoárod a következő ízletes és gyorsan elkészülő tepsishús-receptekkel!
Száraznak érzed a húst, amit sütöttél? Vedd elő római cseréptáladat, és süss igazán szaftos húsokat a hétvégén!