Mennyei hússaláta almával, ha nyakadon maradt a sült
A hűtőben szomorkodik a pecsenye maradéka? Készíts belőle mesteri ízbombát!

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Nem tudod feltenni a műszempillát? A szépségszakértő megmutatja a trükköt »

A világ legszebb vékony ajkú női: nemcsak a telt száj lehet szexi »

Kanálba tette a rúzst, és megolvasztotta - Zseniális ötlet régi sminkkel »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ne hagyd, hogy a sült maradéka a hűtőben árválkodjon! Ha túl sokat készítettél, és nem szeretnéd a kukába dobni, alkoss belőle mennyei hússalátát.

Egy-két lilahagyma, alma és fűszerek, és percek alatt kész a virtuóz salátaköltemény. Hidd el, nem bánod meg, ha kipróbálod!

Hússaláta almával

Hozzávalók:

  • 40 dkg sült hús
  • 2 alma
  • 2 kisebb lilahagyma
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 1 evőkanál ecet
  • 1 evőkanál mustár
  • őrölt bors

A sült húst csontozd ki, és vágd csíkokra. Add hozzá a meghámozott, vékony szeletekre vágott almát, a felkarikázott hagymát, ízlésed szerint más gyümölccsel, például körtével is megbolondíthatod. A metélőhagymát aprítsd fel, és szórd a többi hozzávalóhoz.

Az ecetet a mustárral keverd el, és vízzel hígítsd a kétszeresére. Ízlésed szerint sózd meg, majd locsold rá a salátára. Könnyedén forgasd össze, és egy fél órára tedd hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek, majd fogyaszthatod is.

Cikkünk megírásában a Gabula András-Halmos Mónika Karácsonyi ízek című könyve segített, mely az Újhold Kiadó gondozásában jelent meg.

Blog.hu ajánló