Fél órás sült hús fokhagymával és bazsalikommal
Egyszerű hozzávalók, nagyszerű ízek: omlós marhasült mediterrán fűszerekkel kiegészítve.

Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)

Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)

Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)

Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Ez a legújabb frizuraőrület: a rózsakonty ilyen sokféle lehet »

2 házi testradír, amitől újjászületik a télen leharcolt bőr: kevés összetevőből »

Minden egy kollekcióban, amit a romantikus stílusról tudnod kell idén »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egyszerű és nagyon finom fogásról van szó, melyhez nem kell sok alapanyag, az a néhány viszont fantasztikus ízt eredményez.

Készítheted véresen, akkor csak egy-két percig kell sütni a húst, de ha jól átsütve szereted, akkor süsd 4-5 percig.

Sült hús fokhagymával

Hozzávalók:

  • 50 dkg sovány marhahús
  • 3 nagy hagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg vaj
  • bazsalikom levelek

Elkészítés ideje:

20-25 perc.

Elkészítés menete:

A húst vágd körülbelül fél cm széles, félujjnyi hosszú csíkokra. A hagymákat tisztítsd meg, a vöröshagymát szeleteld fel,a fokhagyma gerezdeket felezd el. Egy serpenyőben melegíts vajat, és a húst süsd aranybarnára.

Az elkészült darabokat szedd ki, és tedd félre, majd tedd a hagymákat. Előbb pirítsd meg a fokhagymát, majd aztán dobd rá a vöröset, végül fonnyaszd meg a bazsalikomleveleket. Ha megpirultak tedd vissza a húst, forgasd össze az egészet óvatosan, és már tálalhatod is.

Blog.hu ajánló