Fél órás sült hús fokhagymával és bazsalikommal
Egyszerű hozzávalók, nagyszerű ízek: omlós marhasült mediterrán fűszerekkel kiegészítve.

Ez is érdekelhet

London gyerekkel is felejthetetlen: így tegyük kényelmessé az utat! (x)

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

beauty and style

Csak 18 éves, de ő készíti a legszebb nyári ékszereket - Képek »

8 frizura, amihez csak egy hajsütő kell: ezerszer dúsabb és nőiesebb így a bob fazon »

Egy borotvareklám, amelyben tényleg szőrösek a nők - Ezen nem kellene meglepődnünk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egyszerű és nagyon finom fogásról van szó, melyhez nem kell sok alapanyag, az a néhány viszont fantasztikus ízt eredményez.

Készítheted véresen, akkor csak egy-két percig kell sütni a húst, de ha jól átsütve szereted, akkor süsd 4-5 percig.

Sült hús fokhagymával

Hozzávalók:

  • 50 dkg sovány marhahús
  • 3 nagy hagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg vaj
  • bazsalikom levelek

Elkészítés ideje:

20-25 perc.

Elkészítés menete:

A húst vágd körülbelül fél cm széles, félujjnyi hosszú csíkokra. A hagymákat tisztítsd meg, a vöröshagymát szeleteld fel,a fokhagyma gerezdeket felezd el. Egy serpenyőben melegíts vajat, és a húst süsd aranybarnára.

Az elkészült darabokat szedd ki, és tedd félre, majd tedd a hagymákat. Előbb pirítsd meg a fokhagymát, majd aztán dobd rá a vöröset, végül fonnyaszd meg a bazsalikomleveleket. Ha megpirultak tedd vissza a húst, forgasd össze az egészet óvatosan, és már tálalhatod is.

Ezt is szeretjük