Ropogós sült csirkecomb, csicseriborsós körettel
A sült csirkecomb önmagában elég unalmas, de pillanatok alatt különlegessé válik, ha a megfelelő körettel tálalod. Próbáld ki!

Ez is érdekelhet

Megvan, melyik a legjobb játék a gyereknek! (x)

Tiltott szerelem a Szegedi Szabadtéri Játékokon (x)

A nyugdíjasotthonból mentek fellépni: 40 év után újra színpadra álltak a szereplők (x)

„Azt mondták, örökre feküdni fog” (x)

beauty and style

A nő, aki a saját teste rabszolgájává vált: így lett fiús kislányból dögös szexszimbólum Marilyn Monroe »

Pofonegyszerű alap smink piros rúzzsal: kevés az ennél nőiesebb »

Ezek a színek a tél kedvencei: vibráló árnyalatokból nincs hiány »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Vegyél egy sütőzacskót, tedd bele a húst, fűszerezd meg, és dobd a sütőbe. Tulajdonképpen ebben rejlik a ropogós, mégis omlós sült csirkecomb titka. A sütőzacskóban a hús puha marad, nem szárad ki.

Ha ezt még megkoronázod egy csicseriborsós körettel, tökéletes hétvégi ebédet kapsz végeredményképpen. Próbáld hát ki receptünket, és lepd meg a családot egy igazán különleges fogással!

Sült csirkecomb csicseriborsóval

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkecomb
  • 2 csicseriborsós konzerv
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • kevés ételízesítő
  • pirospaprika
  • rozmaring
  • bors

Keverj össze némi ételízesítőt, pirospaprikát és rozmaringot, majd adj hozzá csipetnyi borsot is, és keverd el olajban a fűszereket. A combokat alaposan mosd meg, a vizet itasd le papírtörlővel, majd pácold be fél órára. A combokat tedd tűzálló tálba, meglocsolva egy kevés páccal, és előmelegített sütőben nagyjából 40 perc alatt süsd készre a csirkecombokat.

A csicseriborsóról öntsd le a levet. A vöröshagymát karikázd fel, majd dinszteld meg. Szórd meg borssal és pirospaprikával, és add hozzá a csicseriborsót. Pici vízzel engedd fel, és fedő alatt párold puhára.

Végül a kész csirkecombokat tálald a csicseriborsóval.

Ezt is szeretjük