Felismered képről a borsmentát és a zsurlót? 8 kérdéses kvíz gyógynövényekről, amely megtornáztatja az agyad
Az alábbi képeken gyógynövényeket mutatunk, amelyekkel érdemes közelebbről megismerkedni. Hányat találsz el közülük?
Összesen 25 találat.
Az alábbi képeken gyógynövényeket mutatunk, amelyekkel érdemes közelebbről megismerkedni. Hányat találsz el közülük?
Ne fogyaszd el, ha ilyet vettél!
A köménytea számos áldásos hatással bír a szervezetre, érdemes beiktatni a mindennapok étrendjébe.
A házi köményes rúd nagyon finom esti rágcsálnivaló a vendégeknek, egy pohár bor mellé, vagy akár csak a tévé előtt ülve.
Érdemes néha csirkemájat is készíteni: serpenyőben sütve olyan puha lesz, hogy azonnal szétolvad a szádban.
A korhelyleves nemcsak laktató és nagyon finom, hanem a rengeteg savanyú káposztának köszönhetően C-vitaminnal is tele van.
Nemcsak ízletesebbek lesznek az ételek és italok, hanem megfelelő fűszerezéssel serkenteni lehet a fogyás folyamatát is.
Ha már unod a megszokott rántott húst, próbáld ki a csirkemellfalatkákat fokhagymás, joghurtos bundába forgatva!
Ez a selymes, tejszínes fokhagymakrémleves a levébe főzött sok-sok zöldségtől lesz tele vitaminnal.
A fűszeres keleti curryszósz a csirkemellfiléhez is remekül passzol.
Mindig van olyan alkalom, amire jól jön a sajtos rúd. Ezt a változatot nem macera elkészíteni.
Ha gyors és finom sós sütit keresel, a köményes, sajtos rudakat szeretni fogod. Ezt a tésztát még pihentetni sem kell.
Ez a filléres csodanövény természetes módon csökkenti a zsírt a szervezetben.
A magvak fogyasztása segíti az emésztőrendszert, és a szív egészségét is védi.
Ha így sütöd az oldalast, a hús leomlik a csontról, és bőven lesz mit tunkolni.
Káposztát télen is találsz a boltokban, készíts hát belőle salátát!
A céklás hummusz egészséges, alakbarát finomság, kenheted a kenyeredre, de tortillához is kiváló.
Párold vörösborban a káposztát, úgy még zamatosabb lesz!
Minden van hozzá otthon.
Ez a sajtos rúd annyira eteti magát, hogy süss rögtön dupla adagot!
Ha igazán finom sült kacsacombot ennél, pácold be egy éjszakára.
Nem, ez nem a hagyományos kelkáposzta, annál sokkal finomabb.
Szórd az ételekre, és biztosan nem marad el a hatás.
A nehéz ételek után ezekkel lélegezhet fel a gyomrod.
Fontos a jó időzítés, ha igazán finom ízeket szeretnél.