Segíti az emésztést, tele van antioxidánsokkal – A római kömény csodát tesz a szervezettel
Ez a fűszernövény egy konyhából sem hiányozhat, annyira sok jótékony hatása van.
Összesen 26 találat.
Ez a fűszernövény egy konyhából sem hiányozhat, annyira sok jótékony hatása van.
Az alábbi képeken gyógynövényeket mutatunk, amelyekkel érdemes közelebbről megismerkedni. Hányat találsz el közülük?
Ne fogyaszd el, ha ilyet vettél!
A köménytea számos áldásos hatással bír a szervezetre, érdemes beiktatni a mindennapok étrendjébe.
A házi köményes rúd nagyon finom esti rágcsálnivaló a vendégeknek, egy pohár bor mellé, vagy akár csak a tévé előtt ülve.
Érdemes néha csirkemájat is készíteni: serpenyőben sütve olyan puha lesz, hogy azonnal szétolvad a szádban.
A korhelyleves nemcsak laktató és nagyon finom, hanem a rengeteg savanyú káposztának köszönhetően C-vitaminnal is tele van.
Nemcsak ízletesebbek lesznek az ételek és italok, hanem megfelelő fűszerezéssel serkenteni lehet a fogyás folyamatát is.
Ha már unod a megszokott rántott húst, próbáld ki a csirkemellfalatkákat fokhagymás, joghurtos bundába forgatva!
Ez a selymes, tejszínes fokhagymakrémleves a levébe főzött sok-sok zöldségtől lesz tele vitaminnal.
A fűszeres keleti curryszósz a csirkemellfiléhez is remekül passzol.
Mindig van olyan alkalom, amire jól jön a sajtos rúd. Ezt a változatot nem macera elkészíteni.
Ha gyors és finom sós sütit keresel, a köményes, sajtos rudakat szeretni fogod. Ezt a tésztát még pihentetni sem kell.
Ez a filléres csodanövény természetes módon csökkenti a zsírt a szervezetben.
A magvak fogyasztása segíti az emésztőrendszert, és a szív egészségét is védi.
Ha így sütöd az oldalast, a hús leomlik a csontról, és bőven lesz mit tunkolni.
Káposztát télen is találsz a boltokban, készíts hát belőle salátát!
A céklás hummusz egészséges, alakbarát finomság, kenheted a kenyeredre, de tortillához is kiváló.
Párold vörösborban a káposztát, úgy még zamatosabb lesz!
Minden van hozzá otthon.
Ez a sajtos rúd annyira eteti magát, hogy süss rögtön dupla adagot!
Ha igazán finom sült kacsacombot ennél, pácold be egy éjszakára.
Nem, ez nem a hagyományos kelkáposzta, annál sokkal finomabb.
Szórd az ételekre, és biztosan nem marad el a hatás.
A nehéz ételek után ezekkel lélegezhet fel a gyomrod.
Fontos a jó időzítés, ha igazán finom ízeket szeretnél.