7 fűszer, ami akkor adja ki az ízét, ha a jó időben adod az ételhez
Mikor kell a lábasba tenni?
Fontos a jó időzítés, ha igazán finom ízeket szeretnél.
Ez is érdekelhet
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Angelina Jolie és Brad Pitt középső lánya jól megnőtt: a 14 éves Shiloh olyan magas, mint az anyja
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Helyesíráskvíz, amit sokan elrontanak: egyelőre vagy egyenlőre, melyik a jó?
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
Korántsem mindegy, melyik fűszer mikor kerül az ételbe. Ahhoz, hogy igazán érvényesüljön az ízük, fontos a megfelelő időzítés, van, amelyiknek az tesz jót, ha a főzés elejétől a fazékban van, van, amelyiket jobb csak az utolsó pillanatokban az ételhez adni. A legnépszerűbb fűszernövényekhez készítettünk egy kis kalauzt.
Illatos, fűszeres és ízletes pizzafeltétek
Ha már kel a tészta, ideje kitalálnod, mit fogsz rápakolni. Válogass a legjobb változatok közül!
OLVASD EL EZT IS!

- méz
- hagyma
Isteni házi hagymalekvárrecept

- marha
- sárgarépa