Töltött paprika: a nyár kedvence
Nem telhet el nyár töltött paprika nélkül, természetes friss, hazai alapanyagokból készül a legjobb, szaladj le a piacra értük!
Összesen 2031 találat.
Nem telhet el nyár töltött paprika nélkül, természetes friss, hazai alapanyagokból készül a legjobb, szaladj le a piacra értük!
Az itthoni rablóhús török rokona szenzációs finomság, és a grillezős időszak közeledtével jól jön, ha van nálad egy remek recept.
A hétvégi ebédek első számú sztárja a rántott hús, próbáld ki ezúttal sütőben sütve!
Káposztából nem csupán a töltött finom, magában és köretként is temérdek lehetőséget tartogat ez a zöldség.
Ha unod már a hagyományos csirkés fogásokat, vágd fel csíkokra, pácold pikáns mártásban, és úgy süsd ki, a siker garantált!
A napsütéses órák száma lassan megközelíti a maximumot, ez pedig egyértelműen a grillszezon jele, pácolj és grillezz változatosan!
Az édes ananász és a sós, fűszeres csirkemell kombinációja remek választás.
A jó rizottó titka a megfelelő rizsben rejlik, ezért ne légy rest, kelj útra, és találd meg a legjobbat.
A zöldborsóidényben temérdek fogást készíthetsz a zöldségből.
Napsütéses hétvégéken az egyik legjobb program a barátokkal vagy a családdal való kerti sütögetés.
A friss, forró, roppanós bunda alatt megbúvó omlós finomságok egyszerűen mindenki kedvencei.
A hétvégék egyik megkerülhetetlen szereplője a rántott hús, ez tény. Ha már unod a klasszikus változatot, dobd fel némi töltelékkel!
A rakott karfiol hálás fogás: nem kell vele sokat pepecselned, laktató és tápláló, és egy idő után úgyis mindenki megszereti.
A pekingi kacsa ugyan népszerű fogás, de általában az éttermekben szeretjük, próbáld ki otthon is!
A tepsis csirkecomb egyszerű és nagyszerű vacsora, vele sült krumplival az igazi!
A brassói talán a legnépszerűbb egytálétel, az elmaradhatatlan friss uborkasalátával kiegészítve kevesen tudják visszautasítani.
A vadas nem tartozik a legegyszerűbben és leggyorsabban összedobható fogások közé, de időnként azért érdemes nekifutni.
Ha unod a bolti egyenízeket, készíts friss, finom, zamatos krémet a reggeli pirítóshoz!
A Stefánia-vagdalt egy igazi jolly joker, hiszen fogyasztható hidegen és melegen is, ráadásul mindkét változatban nagyon finom.
A napközis menza nem épp a gasztronómia csúcsa, azonban van néhány étel, ami ott a legjobb.
A sörben sült ételek nagyon finomak, ahogyan mézben sültek is, együtt pedig szenzációsak.
A nyers hús fogyasztásának a gondolatától is kiráz egyeseket a hideg, de te ne légy ilyen, kevés jobb dolog van ennél!
A csirkemellel könnyű dolgod van, hamar elkészül, szinte bármi jól áll neki, csak egyre kell vigyáznod: hogy ne legyen nagyon száraz.
A májat érdemes rendszeresítened étkezéseidben, egyrészt magas vastartalma miatt, másrészt egész egyszerűen azért, mert finom.
Kevés jobb dolog van annál, ha a húst övező bundában egy kis ropogós hozzávaló is rejtőzik.
A kocsonya első ránézésre nem a legszimpatikusabb étel, de nem is a külseje miatt szeretjük.
A gyerekkori rémálom, ami a felnőttkorba érve a legnagyobb kedvencek közé emelkedik.
Finomabbnál finomabb sült húsokat találsz itt, recepttel.
Az egyben sült kacsa elsőre nem tűnik könnyű dolognak, de valójában egyáltalán nem nehéz.
A csirkecomb hálás alapanyag, gyorsan elkészül, és nagyítóval kell keresni olyat, aki nem szereti.