Ízletes és szaftos csülökpörkölt
A hagyományos, szaftos és tápláló csülökpörkölt igazi nehézsúlyú fogás, nem diétához való.
Összesen 2035 találat.
A hagyományos, szaftos és tápláló csülökpörkölt igazi nehézsúlyú fogás, nem diétához való.
A menzákról ismerős fogást bármikor összedobhatod a konyhádban, egyszerű és laktató.
Az ízletes fűszerkéregbe zárt szaftos húsnak kevesen tudnak ellenállni, te se próbálkozz, inkább készítsd el, mindenki örömére.
Ha sokakat kell jóllakatnod viszonylag olcsón, a pásztortarhonya lesz a megoldás.
Kevés jobb ebéd létezik egy kellemesen fűszeres rostélyosnál, jó alaposan megpakolva pirított hagymával.
A fasírtot mindenki szereti, nem árt, ha van hozzá egy jó recepted és néhány tipped.
Ha hétvégéről maradt egy kis pörkölt, készítsd el belőle!
Darált húsból temérdek finom ételt készíthetsz, húspogácsaként pedig sok mindenhez felhasználhatod.
A zúzáért nem mindenki rajong, pedig ízletes pörkölt készíthető belőle, próbáld ki, ízleni fog!
Az első blikkre kissé macerásnak tűnő fogás valójában nem is olyan bonyolult, hidd el, próbáld ki!
A sütőben szépen megpirult, kívül ropogós, belül omlós grillcsirke nem csak az utcai árusok specialitása, odahaza is elkészítheted.
A fokhagymás-paprikás, szalonnával sült húsnak jó nagy a hazai rajongótábora, nem véletlenül.
Sok jó dolog származik Erdélyből, de ez a fogás tősgyökeres pesti.
Itt a hideg, a nyári emlékek a múlt ködébe vesznek, és előkerülnek a téli ruhadarabok, valamint a finomabbnál finomabb receptek is, ezekből válogattunk.
Az ízletes, kívül ropogós, belül omlós, szaftos malacsültnél kevés jobb dolog létezik.
Stroganoff módra bármilyen húsfélét elkészíthetsz, a legegyszerűbb és legkönnyebben beszerezhető pedig a csirke.
A marhahús a legjobb alapanyag - feltéve, hogy a megfelelő henteshez jársz -, ha egy kiadós és ízletes fogást szeretnél összedobni.
A búbos pecsenye tipikusan az a fajta étel, amit általában mindenki szeret, de valamiért csak kevesen készítik, ne légy rest, próbáld ki!
A rántott hús igazi vasárnapi ebéd, szinte képtelenség elrontani, de mindig lehet finomabb.
A magyar konyha remekeit a fél világon ismerik, azonban máshol is remekül főznek.
Ha nem vagy a konyha ördöge, akkor sem kell kétségbeesned, ezeket te is elkészítheted.
Egy hajtós nap után nem akarsz a konyhában órákat tölteni? Készíts gyors, laktató és finom fogásokat alig fél óra alatt!
A ropogós bundában sült csirkemelldarabok remek vendégvárók, de egy sima ebédnek is tökéletesek, vagy salátához is jók.
A tésztasaláta az egyik legjobb választás, ha gyors ebédre vágysz, amit az irodába is vihetsz.
A nyár kellős közepén járunk, nincs is jobb, mint a tóból kiérve egy jó kis grillezés a naplementében, a legfinomabb fogásokkal.
Ahogyan a magyarnak, úgy gyakorlatilag az összes nemzetnek megvannak a speciális fogásai, ezekből szemezgettünk most.
Porold le a nagyi klasszikus, sült csirkés receptjét, és dobd fel egy kicsit némi bazsalikom, paradicsom és egy kis fehérbor segítségével!
Ha nyár, akkor bogrács, ha bogrács, akkor valami szaftos finomság, az pedig lehet csirke is.
A grillezés jó dolog, de ha nem sikerül tökéletesre a hús, az ront az élményen.
A jó munkához idő kell? Ez a konyhában nem mindig igaz, gyorsan is finomat kreálhatsz.