Fűszeres sertéskaraj sült zöldségekkel
Ebből sokan repetáznak
A könnyen elkészíthető fűszeres sertéskarajhoz külön köret nem kell, mégsem lesz hiányérzeted!

Ez is érdekelhet

Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Ezt a sminket készítsd el, ha bulizni mész: nem erős, de pont elég »

Agyő, pattanás, helló, üde arcbőr: ennyi mindenre jó egy üvegcse rózsavíz »

Elképesztően nőies ez a szín, ha stílusosan viseled: csodás szettek feketével, nyáriasan »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha egész nap nem volt időd enni, ezzel az ízletes fogással mindent pótolhatsz, mégsem terheled meg a gyomrodat. A fűszeres sertéskarajjal az egész családot jóllakathatod. Az eredeti receptet Biró Sára küldte, érdemes minél előbb kipróbálni.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 40 dkg sertéskaraj
  • 30 dkg mirelit finomfőzelék-keverék
  • 10 dkg reszelt mozzarella
  • 4 koktélparadicsom
  • 1/2 kápia paprika
  • 1/2 szeletelt póréhagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 csapott evőkanál liszt
  • apróra vágott petrezselyemzöld
  • füstölt sajt
  • parmezán
  • bors
  • diónyi vaj
Recept idők

Elkészítés:

A karajszeleteket mosd meg, itasd le róluk a vizet, majd egy kicsit klopfold ki. Sózd, borsozd ízlés szerint. Egy teflonserpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, rakd bele a lisztbe forgatott karajszeleteket, és mindkét oldalukat pirítsd meg körülbelül öt-öt perc alatt.

Közben vágd fel a póréhagymát, a paprikát, majd dobd a húshoz, tégy rá diónyi vajat, egy-két percig együtt hevítsd. Néhány csepp olajjal kenj ki egy tálat. Rakd alulra a mirelit zöldséget, borítsd rá a húst a serpenyőből, és hintsd meg petrezselyemzölddel. Rakd rá a félbevágott koktélparadicsomot, és szórd meg a reszelt sajtkeverékkel. Lefóliázva told 180 fokra előmelegített sütőbe 10-12 percre, majd a fóliát levéve pirítsd meg.

Ezt is szeretjük