Töltött, rántott csirkemell
Ettől tényleg mindenki jóllakik
Fantasztikus variációt mutatunk töltött, rántott csirkemellre. Ezt a receptet nem tudod elrontani.

Ez is érdekelhet

Pikali Gerda hisz a sors erejében: mindenkinek megvan a maga feladata, amit be kell teljesítenie (x)

Házépítési kisokos: ha még nincs elképzelésed az új otthonodat illetően (x)

Zöldebb iskolát a gyermekeinknek: csatlakozz egy nagyszerű jótékonysági programhoz! (x)

Mitől olyan jók a kézműves termékek? (x)

beauty and style

7 apróság, amitől olcsó hatást kelt a cipőd, hiába költöttél rá sokat »

Nem mindegy, milyen szögből fényképeznek: több centit lecsalhatsz így a derekadból »

8 frizurabaki, ami 10 évvel bárkit öregebbnek mutat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nálatok is a csirkemell vezeti a népszerűségi listát? Nem véletlen, hiszen jól variálható, a végeredmény pedig mindig finom. A töltött-rántott csirkemellben a tölteléket kedved és ízlésed szerint változtathatod. Kautz József a receptjéhez csípős ízt is ajánl.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkemellfilé
  • 4 szelet trappista sajt
  • 15 dkg paprikás szalámi
  • 2 paprika
  • étolaj

A panírozáshoz

  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket mosd meg, töröld át, nyisd szét. Ízlés szerint sózd meg. A paprikát és a szalámit vágd karikákra. Mindegyik húsra rakj egy-egy szelet trappista sajtot, négy-öt karika paprikát és szalámit. A csirkemellet hajtsd össze, hústűvel vagy fogvájóval meg is tűzheted, hogy sütés közben ne essen szét. 

Óvatosan panírozd be. Tehát először forgasd a lisztbe, utána a tojásba, végül a zsemlemorzsába. Bő, forró olajban süsd ki a húst körülbelül tíz perc alatt. Közben forgasd át, hogy mindenhol szép piros legyen. Ha kész, szedd papírtörlőre, és a felesleges olajat csepegtesd le.

Ezt is szeretjük