Töltött, rántott csirkemell
Ettől tényleg mindenki jóllakik
Fantasztikus variációt mutatunk töltött, rántott csirkemellre. Ezt a receptet nem tudod elrontani.

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Nem is gondolnád, mire jó még a szegfűszeg: nagy hasznát veheted, ha elfogyott a szemöldökceruzád »

Csodaszép fehérneműk az ünnepi kollekciókból: velük lesz tökéletes a partiruha »

Disney-hercegnőként dögösködik Lindsay Lohan: egy kicsit túltolta a szexepilt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nálatok is a csirkemell vezeti a népszerűségi listát? Nem véletlen, hiszen jól variálható, a végeredmény pedig mindig finom. A töltött-rántott csirkemellben a tölteléket kedved és ízlésed szerint változtathatod. Kautz József a receptjéhez csípős ízt is ajánl.

Töltött, rántott csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkemellfilé
  • 4 szelet trappista sajt
  • 15 dkg paprikás szalámi
  • 2 paprika
  • étolaj

A panírozáshoz

  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket mosd meg, töröld át, nyisd szét. Ízlés szerint sózd meg. A paprikát és a szalámit vágd karikákra. Mindegyik húsra rakj egy-egy szelet trappista sajtot, négy-öt karika paprikát és szalámit. A csirkemellet hajtsd össze, hústűvel vagy fogvájóval meg is tűzheted, hogy sütés közben ne essen szét. 

Óvatosan panírozd be. Tehát először forgasd a lisztbe, utána a tojásba, végül a zsemlemorzsába. Bő, forró olajban süsd ki a húst körülbelül tíz perc alatt. Közben forgasd át, hogy mindenhol szép piros legyen. Ha kész, szedd papírtörlőre, és a felesleges olajat csepegtesd le.

Ezt is szeretjük