Sajttal töltött hústekercs rántva
Ezzel sok dicséretet begyűjtesz
Ha nem főzőcskézéssel akarod tölteni az egész délelőttöt, válaszd a sajttal töltött hústekercset.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

A rövid dzseki az új divat: ilyen sokféleképpen viselheted »

Narancsbőrös a fenekük, mégis irtó dögösek: 5 híresség, akinek Photoshop nélkül hepehupás a bőre »

7 nyári ruhadarab, amit még nem kell elraknod: kora ősszel is szükséged lesz rájuk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nagy kedvenc újratöltve! Mindenki hálás lesz, ha a hagyományos rántott szelet helyett sajttal töltött hústekercset teszel az asztalra. Használhatsz fűszeres camembert-t vagy más sajtot is. Kínálj hozzá rizst, sült krumplit vagy pürét és savanyúságot.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg csirkemellfilé
  • 12 evőkanál liszt
  • 12 evőkanál zsemlemorzsa
  • 10 dkg camembert
  • 3 tojás
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkét mosd meg jól, és vágd nagyobb, vékony szeletekre. Ha szükséges, klopfold ki. Sózd, borsozd ízlés szerint. Helyezd a kiterített szeletek közepére a  sajtot, majd tekerd fel. Végy elő három tálat vagy tányért. Az egyikbe rakd a lisztet, a másikban verd fel a tojást, dobj hozzá kevés sót, a harmadikba pedig a zsemlemorzsa kerül. Óvatosan forgasd meg mindegyikben a töltött, göngyölt csirkét. Győződj meg arról, hogy mindenhova elegendő panír jutott. A végén a felesleget rázd le.

Önts olajat egy nagyobb serpenyőbe vagy lábosba. Ha forró, tedd bele a göngyölt csirkét. Sütés közben mérsékeld a lángot, különben a panír megég, a hús belseje viszont nyers marad. Körülbelül tíz perc alatt süsd szép aranybarnára a szeleteket. Közben fordítsd meg őket. Ha kész, szedd ki az olajból a tekercseket, papírtörlőn csepegtesd le. Tálalásig tartsd meleg helyen.

Ezt is szeretjük