Gombával párolt, csípős csirkemáj: gondold újra az egyszerű receptet
A gombás csirkemáj annyira puha, hogy szinte szétolvad a szádban.
Összesen 56 találat.
A gombás csirkemáj annyira puha, hogy szinte szétolvad a szádban.
Ez a kevés hozzávalóból készülő, hagymás pirított csirkemáj amilyen hamar elkészül, olyan gyorsan el is fogy.
A sokféle fűszerrel ízesített, tepsiben sült csirkemáj nagyon hamar az asztalra kerül.
Nagyon finom lesz a resztelt máj, ha sűrített paradicsommal dobod fel.
Ha néhány trükköt észben tartasz, te is tökéletes rántott májat készíthetsz.
A csirkemájat is érdemes nyársra húzva sütni: újkrumplival és paprikával együtt készítve fenséges.
A legényfogó levesben annyi hús és zöldség fő együtt, hogy valóban megáll benne a kanál.
A puha, omlós csirkemájhoz nagyon jól megy a füstölt szalonnás alap és a roppanósra párolt zöldségek.
A vajpuha tejszínes csirkemáj egészséges, és nagyon hamar készen van.
Az ünnepek után főleg jólesnek a csirkéből, pulykából készülő sovány, diétás fogások.
A májas krémmel töltött csirkecomb gazdag, laktató hétvégi ebéd lehet.
A májból készült ételek tele vannak vassal, vitaminokkal, és még ma sem megfizethetetlenek: ilyen sokféleképpen használhatod fel ezt a húsrészt.
A rántott máj ma is viszonylag olcsó fogás, ráadásul tele van vitaminnal. Tálald ecetes krumplisalátával!
Csirkéből rendkívül változatos ételeket készíthetsz: máshogy kell főzni a mellet, a combot és a májat, de mindegyik isteni lehet.
Húsételek között is találhatsz olyat, amit könnyen és finoman elkészíthetsz diétásra.
A kakukkfüves házi májkrém sült májból készül, és egyszerűen ellenállhatatlan.
A hagymával sült csirkemáj szaftos és és nagyon laktató fogás.
A puha, szaftos tepsis csirkemáj tele van értékes ásványi anyagokkal. Krumplival sütve különösen finom.
Érdemes néha csirkemájat is készíteni: serpenyőben sütve olyan puha lesz, hogy azonnal szétolvad a szádban.
A krémes, gombás Stroganoff-mártás csirkemájjal tálalva is fejedelmi fogás.
A csirkemáj viszonylag olcsó, remek tápanyagforrás, sokoldalúan elkészíthető, és gyorsan elkészül belőle az ebéd vagy a vacsora.
Ha tepsiben sütöd a májat, nem fog fröcsögni, nem úszik az olajban, és fantasztikusan puhára sül.
A házi májkrém adalékanyagok nélkül készül, gyors és könnyű. Ráadásul a kedvenc fűszereiddel teheted még ízletesebbé.
A fokhagymás csirkemájat hihetetlenül egyszerű elkészíteni, és érdemes egy kicsit máshogy tálalni, mint ahogy szoktad.
Az egyszerű, fűszeres páctól ízletesebb és puhább lesz a máj, amit tepsiben is megsüthetsz.
Remek párosítás: a csirkemáj kicsit kesernyés ízét tompítja az alma. A végeredmény szaftos, ízletes fogás.
A resztelt máj finom és gyors ebéd vagy vacsora lehet, de könnyű elhibázni. Néhány trükkel szaftos, puha lesz.
Nincs sok egyszerűbben elkészíthető étel a csirkemájnál, ha ismersz néhány praktikát. Chilivel igazán különleges.
Fokhagymával, friss zöldfűszerekkel nagyon ízletes a csirkemáj. Grillen sütve pikk-pakk elkészül.
Ez tényleg fantasztikus variáció csirkemájra. Friss zöldségekkel még finomabb lesz a gyors étel!