A fogyni vágyók legnagyobb kérdése általában, hogy mit egyenek, miközben van egy sor tilalom alá eső élelmiszer, amire gyakorlatilag rá nézni sem szabad, mert már attól hizlalnak. Mi ezúttal azt a három legfontosabb táplálékot vesszük sorra, amelyeket enned kell ahhoz, hogy sikeresen le tudj fogyni.
Természetesen a mozgást sem szabad kihagynod az alakformáló kúrádból, hiszen komolyabb eredményeket csak rendszeres mozgással érhetsz el. Vagyis minden nap iktass be legalább fél óra intenzív sétát.

A fogyókúrás írások szeretnek a húsról, mint egy darab fehérjéről beszélni. Ilyenkor a hentesben felmegy a pumpa. Ez az írás szerencsére rámutatott, milyen fontos a hús,
a finom hús a fogyáshoz. A zsírszegény elkészítésre a grillezés az igazi, ami így nyáron adja is magát. Több mint 30 féle grillhúsunk nem hagy kétségeket!

A hús az egyik legfontosabb fehérjeforrás az emberi szervezet számára, amely a váz- és izomrendszer felépítéséhez és karbantartásához egyaránt szükséges. És ami különösen jó hír, hogy a szénhidrátokkal ellentétben a hús nem fog lerakódni zsírpárnák formájában a legzavaróbb testtájakon.

A halak is rendkívül jó proteinforrások, különösen mivel a fehérjék, vitaminok mellett omega-3 zsírsavakat is nagy arányban tartalmaznak, ami nemcsak a szép alak megszerzésében, hanem az egészséged megőrzésében, sőt, még a koncentrációd fokozásában is segíteni fog.

A tojás szintén kiváló fehérjeforrás, ha nem tudod, mit egyél vacsorára, akkor a főtt tojás a legjobb választás, hiszen a tojásfehérje 100%-os arányban fel tud szívódni, vagyis kis befektetéssel nagy hasznot termelsz a szervezetednek, bevitt zsírok és szénhidrátok nélkül.

A fehérjék mellett pedig igyekezz minél több friss zöldséget is fogyasztani, hogy szervezeted vitaminszükségletét fedezni tudd. A legjobb az, ha nyersen, saláta formájában fogyasztod őket, de változatosságképpen párolva és grillezve is eheted. Szerencsére kezdődik a nyár, és sok finom zöldség között válogathatsz a piacon.
Amiket ezzel szemben valóban kerülnöd kell, azok a finomított lisztből készült ételek és alapanyagok, a cukros ételek és üdítők, valamint a zsíros sajtok, tejtermékek.
Ha már hús, akkor így lesz finom és puha
Ahhoz pedig, hogy a hús ne csak egy darab fehérje legyen, hanem ízletes főfogás, nézd meg alábbi pácreceptjeinket, és próbáld ki a neked tetszőket. Találsz köztük zöldfűszerest, csípőst, tradicionálist. Grillezéshez és sütőben sütéshez egyaránt használhatod.
3 pácrecept tavaszi grillezéshez, amitől puha és hihetetlen ízletes lesz a hús
Nézegess képeket!
Elolvasom