Mogyorós-fokhagymás sült hal

20 perces nyári ebéd

Teljesen hétköznapi összetevők megfelelő kombinálásával friss, új ízeket varázsolhatsz az asztalra.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mogyoró bármilyen sülttel nagyon jól harmonizál, nem szokványos összetevő a hazai receptekben, pedig nagyon egészséges és finom.

A tengeri hal és a fokhagyma remekül működik együtt, így, ha más nincs is otthon, akkor is gyorsan remek vacsorát tudsz összedobni belőlük.

Mogyorós-fokhagymás tengeri hal

Hozzávalók:

  • 10 dkg mogyoró
  • 30 dkg zöldbab
  • 80 dkg tengeri hal
  • 1 citrom
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csokor snidling
  • só, bors
  • vaj

Elkészítés ideje:

20 perc.

Elkészítés menete:

A mogyorót törd egy kicsit össze, majd egy serpenyőben pirítsd át, ha kész, tedd félre. A zöldbabot serpenyőben, kevés vajon pirítsd át, majd szedd ki egy tálra. A halat készítsd elő, darabold fel, sózd és borsozd be alaposan - lehetőleg frissen őrölt borsot használj. Szintén vajon kezdd el pirítani a fokhagymát, majd add hozzá a halat, és süsd át alaposan.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Mielőtt kész a hal, pár percre tedd mellé a zöldbabot és a mogyorót, valamint vágj rá jó sok snidlinget, hogy együtt is piruljanak kicsit. Ha ezzel megvagy, vedd le a tűzről, locsold meg a halat a fél citrom levével, és már tálalhatod is.

Még több fűszeres étel!

Ha szereted a gazdag ízvilágú fogásokat, nézz be képgalériánkba is!

Képeken a legfinomabb fűszeres húsok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük