Mogyorós-fokhagymás sült hal
20 perces nyári ebéd
Teljesen hétköznapi összetevők megfelelő kombinálásával friss, új ízeket varázsolhatsz az asztalra.

Ez is érdekelhet

Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

3 nyári ruhakatasztrófa, amire eddig te sem tudtad a megoldást »

Johnny Depp 19 éves lánya gyönyörű modell - Bombázó az új címlapfotón »

Így viseld a trikót, hogy ne legyen slampos: 10 nőies outfit »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A mogyoró bármilyen sülttel nagyon jól harmonizál, nem szokványos összetevő a hazai receptekben, pedig nagyon egészséges és finom.

A tengeri hal és a fokhagyma remekül működik együtt, így, ha más nincs is otthon, akkor is gyorsan remek vacsorát tudsz összedobni belőlük.

Mogyorós-fokhagymás tengeri hal

Hozzávalók:

  • 10 dkg mogyoró
  • 30 dkg zöldbab
  • 80 dkg tengeri hal
  • 1 citrom
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csokor snidling
  • só, bors
  • vaj

Elkészítés ideje:

20 perc.

Elkészítés menete:

A mogyorót törd egy kicsit össze, majd egy serpenyőben pirítsd át, ha kész, tedd félre. A zöldbabot serpenyőben, kevés vajon pirítsd át, majd szedd ki egy tálra. A halat készítsd elő, darabold fel, sózd és borsozd be alaposan - lehetőleg frissen őrölt borsot használj. Szintén vajon kezdd el pirítani a fokhagymát, majd add hozzá a halat, és süsd át alaposan.

Mielőtt kész a hal, pár percre tedd mellé a zöldbabot és a mogyorót, valamint vágj rá jó sok snidlinget, hogy együtt is piruljanak kicsit. Ha ezzel megvagy, vedd le a tűzről, locsold meg a halat a fél citrom levével, és már tálalhatod is.

Még több fűszeres étel!

Ha szereted a gazdag ízvilágú fogásokat, nézz be képgalériánkba is!

Ezt is szeretjük