A 8 legfinomabb rántott hús: a parmezánostól a corn flakeses bundáig

Ne mindig ugyanúgy készítsd a rántott húst! Feldobhatod páccal, sőt megbolondíthatod a panírt is. Íme, néhány ötlet.

A legfinomabb rántott húsok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rántott hús a magyarok kedvenc ebédje, ami legtöbbször hétvégén kerül az asztalra. Hogy ne legyen unalmas, variálj rajta mindig egy kicsit. Leginkább csirkemellből, combból, szárnyból vagy sertéskarajból készül. A pulykának csak a mellét rántsd ki. Az osztrákok híres Wiener Schnitzelének pedig borjú az alapanyaga.

Többféle módon feldobhatod a húst. Próbáld ki pácolva: a fokhagyma, a mustár is jól megy hozzá. A panírt is turbózhatod, a hagyományos zsemlemorzsához keverhetsz zöldfűszereket, borsot, pirospaprikát, sajtot. Ha a klasszikus rántott húst laktatóbbá tennéd, töltsd meg!

A legfinomabb rántott húsok

Néhány praktikával a hús omlós, a bunda finom ropogós lesz. Mindegy, hogy csirkemell vagy karaj, klopfold ki kicsit! Az olaj ne legyen túl forró, amikor beleteszed a húst, mert a bunda gyorsan megpirul, belül pedig nem sül át. Ha nem akarod, hogy a panír ússzon az olajban, süsd meg sütőben. Összegyűjtöttük a kedvenceinket, válogass az összeállításból!

Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?

Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat. 

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2025. január 7. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ezt is szeretjük