A legfinomabb paprikások és pörköltek
Az ínycsiklandó, zsíros, paprikás lében főtt húsok a magyar konyha jellegzetes fogásai.
A pörköltnek egész évben szezonja van, ősszel és télen jólesik egy tál melengető és laktató, szaftos, ízletes, omlós hús, tavasszal és nyáron pedig a kerti főzések első számú kedvence a bográcsban főtt paprikás-hagymás fogás, ami pár karéj fehér kenyérrel és egy pohár borral az egyik legjobb étel, ami csak a tányérba kerülhet.
A tökéletes kelt tészta
Egy jó tányér szaftos pörkölt után valami omlós édesség is dukál, kelt tésztából pedig a legfinomabb desszerteket készítheted, nézd meg, hogyan lesz tökéletes!
- gomba
- csirke
- paprika
- marha
- pörkölt
- sertéshús
- hagyomány
- marhapörkölt
- zúzapörkölt
- csirkepaprikás
- Recept
OLVASD EL EZT IS!
- paprika
- paradicsom
A hagyományos zúzapörkölt receptje
- csirke
- paprika
Paprikás csirke bográcsban
- marha
- vörösbor