Képeken a legfinomabb mártogatósok
Mártogatni jó. Legyen szó pirítósról, krokettről, frissen sült krumpliról, mindnek jól áll egy kis mártás.
Nincs is annál jobb, mint amikor a hűtőt kinyitva meglátod, hogy van még egy kis padlizsán- avokádó- vagy bármilyen más krém, amihez elég csak egy kis pirítós, hogy mennyei lakomává változtasd. A változatos ízekben és színekben készíthető mártogatósok minden háztartás kedvencei lehetnek, és ha barátokat látsz vendégül, akkor is talán a legjobb megoldás egy nagy tálka ropogtatnivaló és a mellé tálalt finomság.
Ínycsiklandó, illatos sültek a szószok mellé
A legfinomabb sültet is feldobhatod egy kis paprikás, fűszeres krémmel, hogy mihez mit használj, rád bízzuk, a hús kiválasztásában azonban képgalériánkban segítünk, íme:
OLVASD EL EZT IS!
- zöldséges
- tészta
Tésztasaláta tavaszi zöldségekkel
- paprika
- csípős
Csípős paprikakrém házilag
- fokhagyma
- hagyma