Pihe-puha túrós, lekváros kiflik: ez a kelt tészta igazán egyszerű
Az egész család imádni fogja a könnyű kifliket, a lekváros-túrós ízkombináció pedig nagyon izgalmas.
Összesen 264 találat.
Az egész család imádni fogja a könnyű kifliket, a lekváros-túrós ízkombináció pedig nagyon izgalmas.
Ha a piskótába olaj is kerül, sokkal jobban megtartja a formáját. Lekvárral, csokival még vonzóbbá teheted.
A házi nudli aranybarna morzsával, lekvárral a tetején össze sem hasonlítható a bolti és a menzai változatokkal.
A kívül ropogós, belül fantasztikusan puha vajas tésztából készülő croissant a franciák kedvenc reggelije. Készítsd lekváros töltelékkel!
A zsemlefelfújt a nagyi kihagyhatatlan sütije volt, baracklekvárral, csokival tényleg ellenállhatatlan.
Dió, almalekvár és omlós, édes linzertészta: ez a télies pite csak finom lehet.
Nem kell sokáig a konyhában ácsorogni, mégis fantasztikusan finom lesz a lekváros muffin.
Ha nincs sok időd a sütésre, mégis szeretnél kitenni magadért, a lekváros papucsnak akkor is bátran hozzáfoghatsz.
A jó zserbó egyik ismérve a sok dió, a jóféle házi baracklekvár és a puha tészta.
Birsalmából nagyon egyszerű lekvárt főzni, mert a benne található pektinnek köszönhetően gyorsan és könnyen besűrűsödik.
Ki ne szeretné a lekváros süteményeket? Mindig szezonjuk van, és szinte biztos, hogy lapul otthon egy üveg zamatos lekvár.
Igazából csak most jön el a hájas sütik ideje. A régimódi édesség házi szilvalekvárral a legjobb.
A birsalmasajt régimódi, ám megunhatatlan édesség, ősszel és télen gasztroajándéknak is kiváló.
A mézédes, kellemes zamatú fügéből mennyei lekvárt főzhetsz. A különleges csemege ajándéknak is kitűnő.
A kellemesen fűszeres, zamatos szederlekvárral nincs sok munka, és tartósítószer, ízfokozó sem kell bele.
Ennél egyszerűbb kiflirecept nincs is! Nem kell dagasztani, keleszteni, pihentetni, szilvalekvárral pedig különösen jó.
A régimódi, illatos, sűrű szilvalekvár cukor nélkül, több órán keresztül fő. Össze sem lehet téveszteni a boltival.
A nyár második felében is dúskálunk finom, egészséges gyümölcsökben, amikből isteni lekvárokat, befőtteket készíthetsz, és akár télre is elteheted.
Mindig lehet fokozni az élvezetet! A meggylekvárba keverj legközelebb csokit is. Nincs az az édesszájú, aki ellenállna neki.
A házi lekvárnak nincs párja: sűrű, zamatos és nem tartalmaz tartósítószert.
Ha nincs gyakorlatod a sütésben, ezzel az olajos piskótával akkor is bátran próbálkozhatsz. Lekvárral töltve isteni.
Könnyítsd meg a dolgodat, a bögrés sütiket egyszerűen kiméred, és mindegyikkel gyorsan végzel.
A fahéjtól illatozó, leveles tésztában sült alma a végtelenségig variálható.
Készítsd úgy a pogácsát, mint az angolok! A scone kicsit édeskés, nagyon omlós, krémmel, lekvárral pedig különösen vonzó.
Ha valaha kóstoltad a flódnit, biztos, hogy még mindig a szádban érzed az ízét. Ezzel a recepttel ráérős napon te is bevállalhatod.
A téli befőzések egyik sztárja a sokoldalúan felhasználható gesztenyelekvár.
Télen helyettesítsd a friss gyümölcsöket lekvárral, jól illik a kevert tésztákba!
A karácsonyi sütikínálatból nem hiányozhat a puha, vastagon megtöltött zserbó sem.
Ezek a puha, csábító túrólepénykék reggelire és desszertként is tökéletesek. Mielőbb készítsd el!
A rugelach, avagy a formás kis tekercs nagyon puha, pedig keleszteni sem kell.