Egyszerű amerikai palacsinta
A tökéletes reggeli
Egy álmos vasárnap reggelen nincs jobb egy jól megérdemelt, ínycsiklandó kalóriabombánál.
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- Galambos Lajos házassága 22 év után válságban van - Ezért romlott meg a kapcsolatuk Boglárkával
- Kvíz! 8 ismert gyerekdal jogásznyelvre lefordítva: mennyit találsz el közülük?
- 122 éves koráig élt a francia asszony: különös képeken mutatjuk hosszú életét
Nem kifejezetten a diétás reggelik táborát erősíti ez a finomság, főleg, ha úgy fogyasztod, ahogy a szülőhazájában szokás: nyakon öntve egy jó adag juharsziruppal, mellé tükörtojás és bacon.


Az igazán laktató reggeli utánra ne nagyon tervezz semmilyen programot, a legtávolabbi célnak talán a kanapé felel meg.
Amerikai palacsinta
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 10 dkg vaj
- 6 dl tej
- 2 dkg sütőpor
- 2 tojás
- só
Elkészítés ideje:
20 perc.
Elkészítés menete:
A vajat melegítsd meg annyira, hogy könnyen tudj vele dolgozni, majd a lisztet, a sütőport, a tojásokat és az immáron lágy vajat egy csipet sóval keverd sima masszává. Lassan keverd hozzájuk a tejet, és így már kész is van az alaptésztád.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!
Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.
Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban!
Promóció
Vedd elő a kedvenc palacsintázós serpenyődet, és nem túl magas fokozaton, tehát inkább lassú tűzön süss kis korongokat a masszából. Ha ezzel megvagy, már csak annyi a dolgod, hogy kitaláld, mivel is szeretnétek enni.
Mutasd meg a többieknek kedvenc receptjeidet, és töltsd fel a Receptolimpia második részéhez, vagy szavazz másokra.
Édes élmények tökéletes formában
Ha biztos akarsz lenni abban, hogy a vendégváró süteményed jól sikerül majd, nézz be képgalériánkba néhány remek tippért!
OLVASD EL EZT IS!

- keksz
- édességek
Roppanós csokis keksz

- csokoládé
- muffin
Negyedórás muffin mikulásmaradékokból

- édességek
- csokoládés süti