A legfinomabb olasz tészták
Egy tál finom tészta ebédre és vacsorára is tökéletes, percek alatt elkészítheted és mindig finom.
Összesen 923 találat.
Egy tál finom tészta ebédre és vacsorára is tökéletes, percek alatt elkészítheted és mindig finom.
Ha vasárnap reggel arra ébredsz, hogy valamit nagyon ügyködnél a konyhában, itt a megoldás.
Viszonylag kevés ételt készítünk padlizsánnal, pedig sokkal nagyobb szerepet érdemelne ez a különleges zöldség.
Kenyeret is készíthetsz változatosan, a normál változatot dobd fel egy kis paradicsommal, hagymával, olívával, bármivel!
A finomított fehér liszt elhagyásával sem kell lemondanod a kedvenc fogásaidról, például remek pizzát tudsz készíteni nélküle is.
A cannelloni remek alapanyag, gyorsan és egyszerűen látványos fogást készíthetsz vele.
A gőzölgő beton és a szikrázó napsütés duettje nem nagyon növeli az étvágyat, ezért ilyenkor érdemes könnyű ételeket fogyasztanod.
A balatoni strandolások kihagyhatatlan momentuma a szép nagy, forró és olajos, omlós lángos, amit képtelenség szépen enni.
A kínai büfék elterjedésének egyik legjobb hozadéka ez a tésztaféle, ami elsőre kicsit bizarr, viszont aki megkóstolja, azonnal a rabja lesz.
Az egyszerű ételek is lehetnek változatosak, mint a csirkés tészta, semmi bonyolult nincs benne, mégis ínycsiklandó fogás.
A tojásos nokedli az egyik legnépszerűbb ételünk, friss fejes salátával az igazi, de nem árthat neki, ha új összetevőkkel készíted.
Veled is előfordult már, hogy a remekül kitalált vacsorának betett a szétesett, ehetetlen tészta?
A zöldségszezon kellős közepén nem is lehetne jobb ebéded, mint egy kis tészta sok zöldséggel.
Ha csak pár perced van az ebéd elkészítésére, fogj egy kis ruccolát, paradicsomot, és szórd a tésztára!
A gnocchi - mint minden rendes tésztaétel - olasz gyökerekkel bír, ráadásul egyszerű és finom.
Gondolnád, hogy főleg a stressz hatására falod a szénhidrátot?
A legegyszerűbb és egyben a legnagyszerűbb feltét, amivel valaha pizzát készítettek.
Készítsd el a konyhádban ezt a klasszikus fogást úgy, ahogy az olasz mammák teszik, szinte minden hétvégén, évszázadok óta!
A medvehagyma már ott zöldell a legtöbb piaci árus polcán, bátran végy egy csokorral, és használd!
Ha már minden locsoló elment, és rengeteg sonka megmaradt, egy percig se csüggedj, használd inkább fel valami másra!
A tésztasaláta a legjobb vendégváró fogás: nagyobb adagot is gyorsan elkészíthetsz, és mindenki szereti.
Unod már a házhozszállított, kissé hideg, egyenízű pizzákat? Süss magadnak és meglátod, mennyivel finomabb a házi!
Az óriás kagylótészta remek alap egy finom vacsorához.
A kenyérsütés gondolatától is elfáradsz? Pedig annyira nem vészes, próbáld ki, megéri!
A napközis menza nem épp a gasztronómia csúcsa, azonban van néhány étel, ami ott a legjobb.
Ha munka közben nincs időd ebéd után járkálni, a legjobb, ha viszel magaddal egy adagot ebből.
A juhtúró jellegzetes íze kiválóan passzol a tésztához, hozzájuk pedig a gombától a fűszeres húsokon és zöldségeken át szinte minden.
A több réteg tészta, a paradicsomos darált hús és a lágy sajt triója olyan ízorgiát nyújt, aminek kevesen tudnak ellenállni.
A tejszínes tészta remek vacsora lehet, egyszerűen összedobható, jól variálható, és a végeredmény mindig finom.
Egy gyors tészta bármikor jó, főleg, ha az ünnepek alatt meguntad a konyhát, és a lehető legkevesebb időt szeretnéd ott tölteni.