Így készül az eredeti olasz bruschetta: extra fokhagymásan az igazi
Az ízletes, fokhagymás bruschetta remek előétel, de nyáron egy könnyű ebéd vagy vacsora is lehet.
Összesen 123 találat.
Az ízletes, fokhagymás bruschetta remek előétel, de nyáron egy könnyű ebéd vagy vacsora is lehet.
Nincs is másra szükséged, mint egy mikroszálas törlőre, egy kis olívaolajra.
A zöldségekkel gazdagított focaccia akkor tökéletes, ha a tésztája pihe-puha, a széle viszont ropogós.
Az olívaolaj megfelelő tárolással hosszú ideig megtartja jótékony hatásait.
A tonhalas tésztát villámgyorsan összedobod, és hidegen-melegen egyaránt jólesik.
A fűszeres olajba forgatott spagetti, az aglio di olio rengeteg fokhagymával készül, és egyszerűen mennyei.
Az olívaolajban lévő zsírsavak számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amik elősegítik a fogyókúrás folyamatokat is.
Az olívaolaj közismert jótékony hatásairól, ám kevesen tudják, hogy még az Alzheimer-kór megelőzésében is segíthet.
Ha a csirkemellet sütés előtt joghurtos, zöldfűszeres pácban tartod, omlós és igazán finom lesz.
Átfogó körkép a legnépszerűbb étkezési olajakról, hogy könnyebb legyen közülük kiválasztani a legmegfelelőbbet.
A fokhagymás, rozmaringos camembert-t fél óra alatt az asztalra varázsolhatod.
Szlovénia tengerparti városai és a környékük az utószezonban is napsütéssel, mediterrán klímával, illetve gyönyörű látnivalókkal várnak.
Ne csak paradicsommal készítsd! A bruschetta gyors, izgalmas fogás, ami előételként és vacsoraként is megállja a helyét.
Kiadós és nagyon finom vacsoraétel: sok-sok zöldséggel készül a laktató tészta, amibe akár maradék csirke is kerülhet.
Egyszerű és könnyen beszerezhető alapanyagokkal csodát tehetsz a hajaddal.
Az olívaolajat sokan használják otthon az arcbőr ápolására, pedig nem biztos, hogy mindig pozitív hatást fejt ki.
A fetával töltött paprika olívaolajban eltéve remek snack, szendvicsekre, salátákba, sültek mellé is kiváló.
Ennél könnyebben aligha lehetne megoldani az ebédkészítést. Pár perc munka, rövid pácolás után bízz mindent a sütőre!
A könnyed vinaigrette öntetet otthon is elkészítheted, és ízfokozó vagy tartósítószer nélkül is tökéletes lesz.
A combok a fóliában fantasztikusan puhára párolódnak, és az ízek jól összeérnek a batyuban.
Már a nyarat csempészheted az otthonodba az aranysárga, a joghurttól és az olajtól fantasztikusan puha kevert sütivel.
A házi pácolású, fűszeres sajt feldobja a szendvicsedet, a salátákat, a sülteket, és húsvétra is jól jön majd!
Nem kell, hogy a krumplipüré mindig ugyanolyan legyen: a parmezán, az olíva és a fűszerek különlegessé varázsolják.
Ha megerőltetés nélkül szeretnél házi kenyeret készíteni, ez az olívás ciabatta a te recepted!
Egyszerű házi maszkot mutatunk, ami a durván száraz kezekkel is csodát tesz: selymessé és hidratálttá varázsolja a bőrt.
A fabútorok, pláne a gyakran használt részeik a legnagyobb elővigyázatosságok ellenére is megsérülhetnek. Pár módszerrel szerencsére el lehet tüntetni a nyomokat.
Olívarajongók számára kihagyhatatlan a tapenade, vagyis az ízes, villámgyors kence, amit aztán a végtelenségig variálhatsz.
Egy jó páccal a legegyszerűbb húsokat is fenségessé teheted. Grillezéshez pont kapóra jönnek.
Aszalógép nélkül is készíthetsz tökéletes szárított paradicsomot. Olajban eltéve télen is élvezheted a csodás nyári ízeket.
A legtöbben teljesen másképp használják, mint kellene: így lesz tőle igazán gyönyörű a sérült haj.