Így válaszd ki a grillezendő húst!
Használd ki a grillszezont! Most eláruljuk a fontos tudnivalókat. (x)
Összesen 151 találat.
Használd ki a grillszezont! Most eláruljuk a fontos tudnivalókat. (x)
A különösen finom hagymás rostélyos titka a jó minőségű, nem túl sovány hús és a jó pác.
Erre a marhahúslevesre senki nem mondja, hogy nem szereti.
Az erőleves gazdagabb és táplálóbb, mint a húsleves. Ha megfázás gyötör, főzd meg.
Ha egy külföldi Magyarországra jön, a gulyáslevest az elsők között kóstolja meg, és a receptet is elkéri.
A gyerekednek és neked is az a jó, ha nyugodtan tudtok aludni. Ehhez könnyű vacsorát egyetek.
A nyári bográcsozások talán legnépszerűbb fogását senkinek sem kell bemutatni.
Szaftos, fűszeres, zamatos, és elolvad a szádban.
A vadasmártás ízletes szósz, amihez akár egy-két zsemlegombóc is elég, de hússal a legjobb.
Kiszárad? Kemény lesz, mint a cipőtalp, de legalább íztelen? Ezekkel biztosan nem fogsz mellé!
A csontleves az egyik legegyszerűbb, mégis nagyon tápláló és nagyon finom levesünk.
A tél közepén kevés jobb dolog történhet, mint hogy eléd kerül egy tál forró és laktató babgulyás.
Bármilyen ünnepről is legyen szó, a díszes asztalon mindig jól mutat egy nagy tál húsleves.
A zamatos húsleves, a friss pirítósra kent velő és az omlós marhahús igazán laktató ebéd.
Egy tál forró és laktató, zamatos, fűszeres chilis babnál nincs is jobb az őszi hidegben.
Az alföldi pásztorélet jellegzetes fogása a mai napig a magyar konyha legismertebb étele.
A Balkán jellegzetes, fűszeres húsroládjait nem lehet nem szeretni, és gyakorlatilag elrontani nehezebb, mint jól készíteni.
Nincs jobb, mint a kertben sütögetni a húspogácsákat, és összedobni néhány isteni burgert.
Csak pár fűszer és a megfelelő főzési mód kell ahhoz, hogy igazán finom legyen a husi.
A frissen sült húspogácsáknak nem lehet ellenállni.
Egy igazi hagyományos klasszikus, ami igazán méltó arra, hogy a vasárnapi ebéd része legyen.
A borjúpaprikás igazi hagyományos magyar étel, az alapanyagot nem a legkönnyebb manapság beszerezni, de megéri utánajárni.
Egy nagy tál chilis babbal az egész család jóllakhat, akkor is, ha nagy karéj kenyér nélkül eszitek.
Egy ízletes, laktató marhasültnél kevés jobb dolog jöhet ezen a hétvégén, készítsd el te is!
Laktató egytálétel, amit nem tudsz elrontani, és jó eséllyel mindenkinek ízleni fog.
A rántott húsnak mindig helye van az ünnepi asztalnál, hiszen enélkül nem is teljes egyik ünnep sem.
Az ünnepi asztal fontos kelléke a húsleves, amit karácsonykor érdemes megbolondítani.
Kevés jobb ebéd létezik egy kellemesen fűszeres rostélyosnál, jó alaposan megpakolva pirított hagymával.
A forrón gőzölgő húsleves nélkül talán nincs is igazi vasárnapi ebéd. Készítsd te is tökéletesre!
A marhahús a legjobb alapanyag - feltéve, hogy a megfelelő henteshez jársz -, ha egy kiadós és ízletes fogást szeretnél összedobni.