Klasszikus hagymásrostélyos-recept
Szaftos, fűszeres, zamatos, és elolvad a szádban.
- 4 öltözködési hiba, ami slampossá teszi a megjelenést: ezek a fazonok nem passzolnak össze »
- A 49 éves Heidi Klum a megszokott szemsminkje nélkül egy kicsit más: a címlapon alig fedi festék az arcát »
- Ez a két csillogó árnyalat meghatározó lesz idén az Armani szerint: modern változatban a ’20-as évek nőies eleganciája »

- Végleg törlődhet a Gmail-fiókod összes levele, ha ezt csinálod: több milliárd ember érintett
- Szabó Zsófi überszexi bőrruhában: a Glamour-gála legdögösebb sztárja volt
- Gyerekként a Barátok közt Berényi Danija volt: ennyit változott 24 év alatt Váradi Zsolt
- Villámgyors KRESZ-teszt: megelőzhetsz egy balra kanyarodó gépkocsit, ha ezt a táblát látod?
- Nagy áremelést jelentett be a Vodafone: ezeket az ügyfeleket fogja érinteni
Az omlósra sült húsnak már az illatával is majdhogynem jól lehet lakni, de azért jobb, ha elfogyasztod. A tökéletes végeredmény titka a jó minőségű húsban és a lehető legkisebb mértékű fűszerezésben rejlik.
Krumplipürével, sült krumplival vagy akár rösztivel tálalva is remek.
Hagymás rostélyos
Hozzávalók:
- 4-6 szelet ujjnyi vastag rostélyos
- szeletenként egy fej közepes hagyma
- liszt
- só, frissen őrölt bors
- zsiradék
Elkészítés ideje:
70 perc.
Elkészítés menete:
Kezdd a hússal! A szeleteket tisztítsd meg jó alaposan, majd mindegyiket vágdosd be a szélén 1-2 milliméter mélyen, hogy majd a sütéskor ne kunkorodjon fel a szélük. Ezután tekerj mindegyikre egy kis borsot, és tedd őket félre. A hagymákat tisztítsd meg, majd karikázd egységes méretű darabokra. Egy kisebb zacskóba tegyél lisztet, pár evőkanálnyit, tedd bele a hagymakarikákat is, majd rázd össze az egészet, úgy, hogy minden hagyma lisztes legyen.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Ezután olvaszd fel a zsiradékot egy serpenyőben, pár perc alatt pirítsd át a hagymákat, szűrd le őket, és tedd félre.
A serpenyőt ne mosd el, csak tedd bele a hússzeleteket, és két-három percig süsd mindkét oldalukat. Amikor elkészültek, szedd ki őket, ízlés szerint sózd meg, aztán tálalhatod is, jól megszórva pirított hagymával.
Szószok a zamatos hús mellé
Ha nem elég a hagyma és a bors íze, készíts a húshoz valamilyen ínycsiklandó szószt!
OLVASD EL EZT IS!

- fokhagyma
- sült csirke
Omlós és ropogós sült csirke otthon

- paradicsom
- leves
20 perces friss paradicsomleves

- tészta
- krumpli