3 pácrecept tavaszi grillezéshez, amitől puha és hihetetlen ízletes lesz a hús
Nemcsak a kertben süthetsz velük, hanem a konyhában is.

A húst bepácolni mindig egy jó ötlet, hiszen így lesz igazán puha és ízletes. Persze a tökéletesen omlós húsokhoz a hosszan, alacsony hőfokon sütés is szükséges, bár ha szereted a véres steakeket, akkor a hirtelen, nagyon forró serpenyőn, grillrácson való sütést is bátran ajánljuk.

Alább három pácreceptet olvashatsz, amelyek gyakorlatilag bármilyen húshoz használhatóak, ízvilágra pedig találsz köztük ragacsos amerikai pácot, mediterrán, zöldfűszeres pácot, valamint egy északi ihletettségű tormás pácot.

Az élet fűszere a finom étel, így az étel fűszerezése is különös gondosságot érdemel. Nem hagyunk a pácban: a SPAR frissőre, Vas Zsolt egészíti ki a pácolásról szóló bejegyzést egy egyperces videóban. Megmutatja a főbb pácolási módokat, és figyelmeztet pár lehetséges bakira is.

A húspácolás típusai

Ötletek hétvégi sütés-főzéshez

Ha unod a csirkehúst, és szeretnél változatosabban étkezni hétvégente, akkor nézd meg ötleteinket, amelyekkel színt vihetsz az állandó csirkepaprikások és rántott csirkék világába. Ezeknek az ételeknek a családod is éppúgy fog örülni, mint te!

Ezt is szeretjük