Gyors házi vaníliás puding, adalékanyagok nélkül: krémes és mennyei
Felejtsd el a bolti pudingot, a szinte ugyanannyi idő alatt összedobható házi sokkal jobb!
Összesen 275 találat.
Felejtsd el a bolti pudingot, a szinte ugyanannyi idő alatt összedobható házi sokkal jobb!
Ízfokozó- és adalékanyag-mentesen is nagyon zamatos lesz a házi májkrém.
Az igazán jó kocsonya lassan készül, hosszú órákon át fő, és sok füstölt hús kerül bele.
Krémes, selymes, és nincs benne ízfokozó. Jó, ha mindig van kéznél házi majonéz.
Karácsony körül ennél jobban nem hasznosíthatod a tojásfehérjéket: készíts belőlük karácsonyi habcsókokat!
Az év végi koccintásokhoz jól jön a házi limoncello. Még elkészül szilveszterig.
Belül marcipán, kívül csoki. A narancshéjtól és a narancslétől lesz igazán ünnepi.
A hagymalekvár igazi ínyencség, amit egyszerűen elkészíthetsz, és nagy sikert aratsz vele.
A friss, házi libatepertő remek előétel a Márton-napi lakomához.
A vanília a legkülönfélébb sütiknek ad fenséges ízt és illatot. Ezeket az édességeket te is biztosan imádod.
Az olajos piskóta kitűnő alap lehet tortákhoz, öntetekhez, de önmagában is finom.
Tedd hangulatosabbá gesztenyesütéssel az őszi-téli estéket. Elárulunk hozzá néhány praktikát.
A legegyszerűbb sütiket is feldobhatod saját készítésű csokimázzal. Két egyszerű variációt is mutatunk.
A kellemes fűszerezésű, krémes állagú almavaj Angliában hódít, és téged is garantáltan elvarázsol.
A régimódi, nagyon ízletes káposztás cvekedli akkor is tökéletes lesz, ha ezúttal nem te gyúrod a tésztát.
A sütőtökös, fűszeres latte a világ legnépszerűbb őszi kávéja, amit kár lenne kihagyni.
Otthon is elkészítheted a csodás marcipánt. Hidd el, olyan finom, mintha készen vetted volna.
A fokhagymás majonéz sokkal pikánsabb, mint a bolti, és az állaga is tökéletes.
Az édes birsalmasajt otthon is könnyen elkészíthető, és nem tartalmaz tartósítószert.
A különleges fügelekvárt sokféleképpen fűszerezheted, ez az egyik legkedveltebb változat.
A céklasaláta akkor az igazi, ha ropogós, nem túl édes és kicsit fűszeres.
Az illatos, foszlós, frissen sült házi kiflinél jobb szendvicsalap nem is lehetne.
A frissen sült, illatos, házi kalács sokkal, de sokkal csábítóbb, mint a bolti.
A házi kububan sok a vitamin, főleg, hogy a gyümölcsök egy része nyersen kerül az italba.
Az ecetes, fűszeres patisszon remek savanyúság télire. Ha így készíted, tartósítószer nélkül is biztosan eláll a következő szezonig.
Az ecetes fokhagyma remek savanyúság, amit otthon a bolti ár töredékéért elkészíthetsz.
A bodzából nemcsak szörpöt, hanem isteni lekvárt is készíthetsz. Ennek ráadásul most van itt az ideje.
Sokkal egészségesebb a házi paradicsomlé, ha nyersen teszed el, és még a munka is kevesebb vele.
Sokszor jobban esik egy nagy adag házi krumplis tészta, mint valamilyen bonyolult, trendi fogás.
Ez a házi kenyér kézzel dagasztva, adalékanyagok nélkül is napokig friss, puha marad.