Sütőben párolt vajpuha marhaszelet: csak só és bors ízesíti
Sütőben készítve elképesztően puha lesz a marhaszelet. Szeletelj mellé sok hagymát!
Összesen 2136 találat.
Sütőben készítve elképesztően puha lesz a marhaszelet. Szeletelj mellé sok hagymát!
Az ananászos csirkemell könnyű, viszonylag olcsó, és kezdőknek is sikerélményt ad.
A ropogós sült csirkecomb titka a megfelelő fűszerezés és az elég hosszú sütési idő.
Ezzel a szaftos paradicsomos csirkemellel alig van munka: nézd meg, mitől lesz igazán finom a szaftja!
A japán rántott hús, vagyis a tonkatsu minden esetben sertésből készül, és finom, ropogós rajta a panír.
A megfelelő mennyiségű fehérjebevitel rendkívül fontos a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.
Ez a füstös, gombás bakonyi betyárgombóc mindenkinek ízleni fog, aki szereti a karakteres, magyarosabb ízvilágot.
A spenótos csirkecomb úgy az igazi, ha a végén összeforgatod a köretként szolgáló főtt krumplival.
A szójaszószos csirkemell úgy különleges, hogy közben egyszerűen, pillanatok alatt elkészíthető.
Fantasztikus lesz a hétvégi ebéd, ha a fűszeres csirkecombokat gazdag, sajtkrémes szószban sütöd puhára.
A sajttal bőven megszórt karaj a mellé karikázott hagymának köszönheti sűrű szaftját.
Még finomabb lesz a sült csirkemell, ha füstölt paprikás, tejszínes szósszal leöntve tálalod.
Reszelj zöldségeket a húsgombóchoz, és süsd ki tepsiben, hogy igazán egészséges legyen!
A fűszervaj minden húsfélét feldob. Próbáld ki csirkemellbe töltve, baconbe tekerve is!
A lassan sült karaj alacsony lángon, hosszú ideig puhul a sütőben, így lesz igazán szaftos és omlós.
Az egészben sült szűzpecsenye puha és omlós. Süss mellette zöldségeket is a tepsiben!
A mini fasírtgolyókat még harapni sem kell. Tökéletesek vendégváráshoz, de a gyerekek is imádni fogják őket.
A csirkecombbal együtt sült, zöldséges tepsis krumpli tökéletes azoknak, akik szeretik, ha a hús és a köret együtt sül.
A szaftos sertéspörkölthöz jól mennek a különböző zöldségek, köretnek pedig tökéletes mellé a zsemlegombóc.
Alig kell valami hozzá, a végeredmény mégis fejedelmi.
A szaftos sertéstarjához remekül megy a karakteres, fokhagymás ízesítés.
A könnyen kezelhető, kissé száraz csirkemellhez nagyon jól megy a vele sült sárgabarack.
A paradicsomos húsgombóc egyszerű, szerethető fogás, és így elkészítve mindenki imádni fogja.
Az egészben sült fehérboros sertéskarajjal valódi munka alig van: a befűszerezett hús a sütőben sül omlósra.
A joghurtban pácolt csirkemellel alig van munka, ha pedig köretnek salátát kínálsz hozzá, biztos lehetsz benne, hogy ma is tettél az egészségedért.
A serpenyős sertésszelet egyszerű ízesítéssel készül, és nagyon hamar kisül.
A mézes-narancsos mázzal sült csirkecomb egyszerre édes, fűszeres és ropogós.
Tedd nyáriassá a pörköltet, dobd fel borsóval! Csirkéből egy órán belül elkészül.
Még finomabb lesz a fasírt, ha reszelt sajtot is keversz hozzá.
A serpenyős, tejszínes csirkemell villámgyorsan készen van, a mártása sűrű és nagyon finom.