Tepsiben sült mézes csirkeszárnyak: ellenállhatatlanul ropogós a bőre
A mézes csirkeszárnyak bőre fényes és ropogós, tepsiben sütve pedig alig lesz munka vele.
Összesen 2136 találat.
A mézes csirkeszárnyak bőre fényes és ropogós, tepsiben sütve pedig alig lesz munka vele.
Úgy lesz az igazi a szaftos nápolyi marharagu, ha hagyod, hogy az ízek lassan érjenek össze a fazékban.
Ha kétféle sajttal szórod meg a csirkemellet, még finomabb lesz a végeredmény.
A fokhagymás, rozmaringos kacsamell fenséges, mégis egyszerű, és a fűszerezését se bonyolítsd túl!
A fehérboros szaftban puhult szűzérmék nagyon hamar készen vannak, így akár egy hétköznapi vacsorára is elkészítheted őket.
November utolsó csütörtökén az amerikai családok hagyományosan összegyűlnek, hogy elfogyasszák a hálaadás napi pulykát. Bár itthon ezt az ünnepet nem tartjuk, az alábbi receptnek karácsonykor is jó hasznát veheted.
Időt és energiát spórolsz meg azzal, ha a csirkecombot és a rizst egy tepsiben sütöd meg.
Ilyen szép töltött sütőtököt készíthetsz sertéscombbal és sok-sok sajttal!
A tandoori csirkemell lelke a sok-sok fűszerből álló pác, amelyet krémes mártással dobhatsz fel.
A zöldségekkel együtt főtt sertéspörkölt akkor a legfinomabb, ha egy kicsit csípős.
A csicseriborsós sertésraguban a hús mellett kolbász is helyet kapott.
Süsd együtt tepsiben a karajszeleteket ropogós zöldségekkel!
A kedvenc paprikás csirkéd akár sütőben készítve is mesésen finom lesz.
Izgalmas vasárnapi ebéd a gombával töltött rántott csirkemell, amelyet akár ünnepi alkalmakon is bátran felszolgálhatsz.
A tökéletes Márton-napi libacomb titka a fűszerezés és a megfelelő sütési idő.
A szezámmagos csirkecomb máza ragacsos, fűszeres, a bőre pedig ropogósra pirul a sütőben.
Ha sütőben készíted a kijevi csirkemellet, kevésbé szívja meg magát olajjal, így a gyomornak is jót tesz.
A lenmagos rántott szelet többféle liszt felhasználásával készül, amelyekben az a közös, hogy mindegyik gluténmentes.
A sütőben sült csirkemell paradicsommal, sonkával és némi extrával kiváló főfogás, ráadásul gyorsan elkészül.
A tojással töltött, tepsiben sült fasírt, vagyis a Stefánia-vagdalt hidegen és melegen is kitűnő.
A zöldséges, darált húsos pite tésztája lágy, a tölteléke nagyon tartalmas.
A szőlővel és almával sült csirkecomb lelke a fehérboros szaft, ami a gyümölcsöket is átjárja.
A spanyol sertésszelet szaftjának pépesített zöldségek adják meg az ízét.
Ennek a gyorsan elkészülő tejszínes csirkemellnek a karakteres ízéért a sok fokhagyma felelős.
Ez az erdélyi borsos tokány szalonnás alappal készül, és tejfölös szaft koronázza meg.
A tejszínes görög csirkecombba citrom is kerül, így akár télen is tengerparti hangulatot hoz a konyhádba.
A szaftos, puha sertéstarja most sörös szaftban sül: ezzel a módszerrel imádni fogod.
Hagyma és fokhagyma a lelke ennek a kívül ropogós, belül puha, szuper szaftos csirkecombnak.
A lágy, tejszínes szafttal leöntött spenótos csirkemell villámgyorsan elkészül, és egészséges is.
Nincs finomabb az omlós, puha szűzpecsenyénél: ezzel a mártással egyszerűen ellenállhatatlan.