Bundázott csirkemell citromos szószban sütve: mintha Olaszországban járnál
Ha egyszer kipróbálod az olasz citromos csirkemellet, garantáltan gyakran fogod utána elkészíteni.
Összesen 2136 találat.
Ha egyszer kipróbálod az olasz citromos csirkemellet, garantáltan gyakran fogod utána elkészíteni.
Ezzel az egyszerű, intenzív ízű szósszal még finomabbak lesznek a sütőben sült húsgombócok.
A csirkemellet akár kemény tojással is megtöltheted, így kis változtatással egészen új ételt tehetsz az asztalra.
Air fryerben sertéskarajt is süthetsz, így sok olajra sem lesz szükséged hozzá.
Még finomabb lesz a fasírtgolyó, ha a közepét egy darabka kockára vágott sajttal töltöd meg.
Sertéshúsból készülhet leves, főétel, gyors vacsora vagy ünnepi fogás is. Nézd meg, hányféle módon készítheted el!
Süsd egybe a savanyú káposztát sült oldalassal úgy, ahogy a csehek készítik!
A joghurtban pácolt csirkecombot tepsiben vagy grillrácson is kisütheted.
A zöldségekkel sült, zöldfűszeres szűzpecsenye egyszerű módszerrel készül, mégis alig létezik nála finomabb vacsora.
Az almás karaj lágy, tejszínes szószban puhul, és egyszerűen abbahagyhatatlan.
Nagyon jól megy a sült csirkemellhez a friss petrezselyem és a lágy, fűszeres mártás.
Az egyserpenyős, szénhidrátszegény zöldséges csirkemell színes, alig tartalmaz szénhidrátot, és pillanatok alatt elkészül.
A szaftos, rozmaringos sertésszelethez nagyon jól megy az alma: ha együtt sütöd őket, átveszik egymás zamatát.
A sütőben készülő paradicsomos húsgombóc tetejére sajt is olvad: próbáld ki, mert csodás!
Akkor az igazi a pestós csirkemell, ha a szószt is magad készíted hozzá.
Az egészben sült szűzpecsenye a mézes-fokhagymás ízesítésnek köszönhetően annyira finom.
A kocsonya egyszerű hétköznapi és elegáns ünnepi fogás is lehet: készítsd el somogyi módon!
Készíts extra szaftos, puha csirkemellfilét sütőben: ezzel a módszerrel biztos, hogy nem fog kiszáradni.
Az ünnepi lakomák után jólesik egy adag gyomorkímélő, sütőben sült fasírt.
A csülök kiadós, ízletes, és viszonylag kevés munkával elkészíthető.
A csirkecomb és a savanyú káposzta kettőse ebben az egytálételben is remekül működik.
A fűszeres, egészben sült pulykamellfilé ezzel a módszerrel biztos, hogy tökéletes lesz.
Ha a tejszínes, gesztenyés csirkemellet készíted el, fél óra alatt az asztalon lehet a karácsonyi vacsora.
Készítsd el a puha, szaftos sertéstarját serpenyőben sütve, mustáros szósszal!
Rozmaringgal és naranccsal ízesítve idén te is elkészítheted a tökéletes karácsonyi kacsacombot.
A pikáns mézes-fokhagymás ízesítés a sertéskarajnak is nagyon jól áll.
A krémes, tejszínes sertéskaraj finoman fűszerezve tökéletes ebéd lesz.
A mustáros szósszal megtöltött göngyölt sertéskaraj akár az ünnepi asztal dísze is lehet.
Ha szereted az erőteljesebb ízvilágot, imádni fogod ezt az egyszerre édes és pikáns sült csirkecombot.
Jót tesz a ropogós sült csirkecombnak, ha a pácba köménymagot is teszel, nem is keveset.