7 kedvenc csirkés fogás képpel és recepttel

A legfinomabbak!

A csirkehúst mindenki szereti, könnyedén hozzáférhető és elkészíthető, na meg finom.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki ne szeretné a vasárnapi asztal jellegzetes fogását, a frissen rántott csirkecombot vagy a gőzölgő tyúkhúslevest? Ki ne imádna cuppogni az isteni, ropogós csirkeszárnyakon vagy a tepsiben sült csirkecombok utolsó zamatos húscafatjain, és vajon lehet-e nem szeretni az örökérvényű klasszikust, a csirkepaprikást? Létezik olyan, aki ha elhalad egy grillcsirkeárus mellett, nem gondol arra, hogy abban a pillanatban meg tudna enni egy egész grillcsirkét? Valószínűleg mindegyik kérdésre nem a válasz, szerencsére itt mindegyikhez megtalálod a receptet, vagy ha arra nincs időd, akkor legalább a képeken keresztül felidézheted kedvenc ízeidet.

Tyúkhúsleves

Egy nagy tál gőzölgő tyúkhúsleves a legnagyobb betegséget is enyhíti, a másnaposok életmentő fogása, és ha semmi bajod, akkor is az egyik legjobb dolog, amit előételként fogyaszthatsz, a legjobb sok-sok főtt tésztával és persze temérdek vele főtt zöldséggel.

Ananászos csirkemell

Ha egyszer egy hawaii ember erre téved, valószínűleg erős meglepettséggel fogja tapasztalni, hogy idehaza valamilyen rejtélyes oknál fogva hawaiinak nevezik az ananásszal sült csirkemellet, de jó eséllyel nem fogja bánni, ha egyszer megkóstolja, hiszen az édes és sós ízek remek kombinációjának köszönhetően ez egy mennyei fogás.

Csirkepaprikás

Igazán zamatos csirkepaprikást csak egész csirkéből - természetesen darabolva - lehet készíteni, akkor benne van minden, ami a tökéletes összhanghoz szükséges, a csontos részek kellenek ahhoz, hogy olyan szaftja legyen, amilyennel igazán szereted. Jó sok nokedlivel és tejföllel az igazi, hamisítatlan hazai fogás.

Fűszeres csirkeszárnyak

A zamatos, ropogós csirkeszárnyak mindenki kedvencei, akár összejövetelekre vagy egy jó filmnézéshez is elkészítheted, szerencsére elég gazdaságos fogás, és biztosan jól sikerül.

Grillcsirke

A henteseknél és csirkésbódéknál tömeges népszerűségre szert tett fogást otthon is könnyedén elkészítheted, csak egy sörösüvegre lesz szükséged, hogy grillezővé alakítsd a sütőd, meg persze néhány fűszerre, hogy az ízélmény tökéletes legyen.

Rántott csirkecomb

A hagyományos dobverő minden vasárnapi ebéd vagy kisebb családi ünnep sztárja, az omlós és zamatos hús és a ropogós bunda kombinációja az egyik legjobb dolog, ami a tányérodra kerülhet.

Tepsis csirkecomb

A körettel együtt, tepsiben sült csirkecomb végtelenül egyszerűen összedobható lakoma, amit akár egy hétköznap este is gyorsan elkészíthetsz és másnap munkahelyi ebédként is fogyaszthatsz, kész főnyeremény.

A tökéletes rántott hús nyomában

Ha a hétvégi ebédre rántott húst készítenél, menj biztosra, és tarts be néhány egyszerű tanácsot, hogy tökéletes legyen az élmény

Így lesz tökéletes a rántott hús

Nézegess képeket!

Elolvasom

Olvastad már?

Ehhez a cikkhez ajánljuk

Ezt is szeretjük