Málnás-mascarponés pohárkrém
Könnyű desszert az egyik legfinomabb gyümölccsel. Gyorsan kész van, így nem maradsz édesség nélkül, ha nem akarsz sütni.
Egy kellemes nyári hétvége megkoronázása lehet egy finom desszert, de érthető, ha a jó időben nincs kedved sokáig tüsténkedni a konyhában.
Ez a málnás desszert percek alatt kész van, és délelőtt is összedobhatod, délután már csak elő kell venned a hűtőből.
Málnás mascarponés pohárkrém
Hozzávalók:
- 200 g mascarpone
- 125 g tejföl
- 1 citrom
- 1 vaníliarúd
- 3 evőkanál porcukor
- 50 dkg málna
- személyenként 3 babapiskóta
A mascarponét a tejföllel keverd simára. A porcukrot kevés vízben oldd fel, kapard bele a vaníliamagokat, facsard bele a citromlevet, és melegítsd össze a keveréket, majd add a krémhez, és keverd el jó alaposan. A málna felét is dolgozd bele.
Törd darabokra a babapiskótát, tedd a felét a poharak aljába, szedj rá krémet, majd tegyél rá málnát. Ismételd meg az egészet, majd tedd a desszertet pár órára hűtőbe.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- csokoládé
- babapiskóta
Hamis somlói galuska
- gyümölcs
- sütemény
Omlós málnás kosárkák
- eper
- rétes