8 isteni levesbetét, ami egyszerűbb, mint a csipetke
A zamatos leveseket gazdagítsd finom betétekkel, válogass a legjobbak közül!
A sűrű, ízletes levesek az egyszerű, ám különleges betétektől még finomabbá válnak. Hidegben különösen jólesik egy nagy tányér testet-lelket átmelegítő leves, mindegy, hogy az ebéd nyitányaként vagy vacsorára tálalod. Bármilyen levest választasz, itt biztosan találsz belevalót.
A házi levesbetétek mindig finomabbak, mint a boltiak. Ne gondolj rögtön a macerás tészta- vagy csipetkekészítésre, vannak sokkal könnyebb lehetőségek is. A különböző gombócok vagy akár a palacsinta sem állíthat nagy kihívás elé. Még a krutonhoz vagy a levesgyöngyhöz is bátran hozzáfoghatsz otthon, ráadásul sokkal egyszerűbbek, mint azt elsőre gondolnád.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- sütemény
- édességek
A szilvás gombóctól a sült almáig: a legfinomabb őszi édességek
- sütemény
- szilva