Aranysárga sváb májgaluskaleves: zöldségek és csirkeaprólék az alapja
A sváb májgaluskaleves a legjobb választás, ha igazán melengető fogásra vágysz.
Összesen 11 találat.
A sváb májgaluskaleves a legjobb választás, ha igazán melengető fogásra vágysz.
A májgombóccal dúsított zöldségleves finom, tápláló, és tele van vitaminnal.
A régimódi húsleves sokáig fő, hogy a zöldségek íze átjárja a levet. Házi májgaluskával tálalva változatosabbá teheted.
A májgaluska akkor tökéletes, ha nem kemény, de nem is esik szét. A megfelelő arányokat azonban nem könnyű eltalálni.
A zamatos leveseket gazdagítsd finom betétekkel, válogass a legjobbak közül!
A legegyszerűbb levest is feldobja a tökéletes állagú, ízletes májgaluska.
Az ízletes zöldség- vagy húslevest tedd még laktatóbbá májgaluskával!
A friss, még gőzölgő májgombóclevesből egy tányér biztosan nem lesz elég.
A klasszikus húsleves egyik legjobb változata, amikor fűszeres, ízletes májgaluskával együtt tálalják.
Bármilyen finom levest is készítesz, elmaradhatatlan belőle a friss, zamatos levesbetét.
A forró, finom húsleves akkor lesz teljes, ha belekerül valamilyen ízletes levesbetét.