Mellrákot okozhatnak! Képeken 7 étel, ami veszélyes a nőkre
A zsíros vagy olajban sült ételek fogyasztása többek között az emlőrák kockázatát is fokozza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mellrák kialakulásának komoly kockázati tényezője a családi halmozódás, a mértéktelen alkoholfogyasztás és a dohányzás, de rizikófaktor lehet a gyermektelenség is. Mindemellett természetesen az sem mindegy, mit eszel: a magas zsír-, illetve kalóriatartalmú ételek, valamint a finomított szénhidrátok fogyasztása tovább növeli a veszélyt. Lapozd át az alábbi galériát, és ismerd meg azokat a táplálékokat, melyeknek a fogyasztását érdemes minimálisra csökkentened.

Ezeket edd mellrák és petefészekciszta ellen

Az alábbi táplálékok nem csodaszerek, de segíthetnek megelőzni a mellrák és a petefészekciszta kialakulását.

Ezt is szeretjük