Mellrákot okozhatnak! Képeken 7 étel, ami veszélyes a nőkre
A zsíros vagy olajban sült ételek fogyasztása többek között az emlőrák kockázatát is fokozza.
A mellrák kialakulásának komoly kockázati tényezője a családi halmozódás, a mértéktelen alkoholfogyasztás és a dohányzás, de rizikófaktor lehet a gyermektelenség is. Mindemellett természetesen az sem mindegy, mit eszel: a magas zsír-, illetve kalóriatartalmú ételek, valamint a finomított szénhidrátok fogyasztása tovább növeli a veszélyt. Lapozd át az alábbi galériát, és ismerd meg azokat a táplálékokat, melyeknek a fogyasztását érdemes minimálisra csökkentened.
Ezeket edd mellrák és petefészekciszta ellen
Az alábbi táplálékok nem csodaszerek, de segíthetnek megelőzni a mellrák és a petefészekciszta kialakulását.
OLVASD EL EZT IS!
- anyagcsere
- fogyasztó praktikák
Ezt a 8 ételt iktasd ki az étrendedből, ha fogyni akarsz
- alkohol
- megelőzés