10 szuper recept a nyári grillszezonhoz: grillételek, zöldségek, pácok, fűszerek
Nincs is annál jobb, mint amikor a legfinomabb grillételek illata száll a nyári levegőben.
Összesen 24 találat.
Nincs is annál jobb, mint amikor a legfinomabb grillételek illata száll a nyári levegőben.
A rozmaringos pácban érlelt sertéstarja omlós, illatos, és igazán nincs vele sok munka.
A zöldségekkel sült pulykasaslik finom, omlós finomság és köret sem kell hozzá nagyon.
Az eredeti szerb csevap háromféle húsból és szerény fűszerezéssel készül.
Ezzel az egyszerű, sörös páccal nagyon finom, omlós lesz a grillezett karaj vagy tarja.
Grillezve egészen más íze lesz a húsnak, a halaknak és a zöldségeknek. Próbáld ki a legfinomabb grillen sült ételeket!
A zöldségekkel sült csirkenyárs, más néven a saslik sütőben és szabad tűzön készítve is finom, nyárias hangulatú vacsora.
A sertéstarja az egyik legjobb alapanyag grillezéshez, és nyársra felhúzva is tökéletes, ráadásul így egészen különleges hangulatban tudod elfogyasztani is.
A mázas csirkeszárny grillen és sütőben is omlós, ropogós fogás.
Az eredeti szerb csevap semmilyen különleges fűszert nem kíván: az ízek különleges harmóniáját az adja, hogy háromféle húst gyúrnak benne össze.
A tarja a legjobban grillezhető húsféle – próbáld ki fokhagymás pácban érlelve is!
A fokhagymás, csípős csirkeszárnyak hamar elkészülnek, így grillen vagy sütőben sütve is villámgyorsan a tányérodra varázsolhatod őket.
Végre itt a jó idő, lehet grillen sütögetni. Mit szólnál egy kiadós, csípős oldalashoz?
Itt a grillpartik szezonja: a BBQ-csirkecombokat szabad tűzön vagy a konyhai sütőben is elkészítheted.
A fűszeres, sörös páccal bolondított sertésszelet grillen sütve a legfinomabb, de a sütőben is elkészítheted.
Miért sütnél-főznél kánikulában a konyhában, ha a grillen az előételtől a főfogáson át a desszertig bármit elkészíthetsz?
A tarja talán grillezve a legfinomabb. A szaftos húst feltétlenül pihentesd sütés előtt fokhagymás pácban.
Ezért érdemes elővenni a grillsütőt! A kolbásszal, nyárson sült krumplival változatosabbá teheted a kerti partik kínálatát.
Mindegy, hogyan sütöd, pácold a tarját legalább egy éjszakán át. Így biztosan átjárják a jobbnál jobb ízek.
A grillezett csirkemellel és friss, ropogós zöldségekkel töltött tortilla könnyű, mégis laktató fogás, akár szendvicsként is kínálhatod.
Hozd ki a legtöbbet a csirkeszárnyból! A mázas hús szinte szétolvad a szádban.
A zsíros tarja az egyik legjobban grillezhető hús. Ha így készíted, mindenki megnyalja mind a tíz ujját.
A csirkemellet is grillezheted úgy, hogy szaftos és zamatos legyen! Ezzel biztosan elégedett lesz mindenki.
A görög csirke még finomabb lesz, ha nyársra húzod, és attól sem kell félned, hogy sülés közben kiszárad.