Így készül a tökéletes rántott sajt

Most megtudhatod, hogyan lehet a panír belsejében tartani a sajtot, azaz elkészíteni a tökéletes rántott sajtot házilag.

Promóció

Nyereményjáték

Nyerj közel 160 ezer forint értékű Philips szőrtelenítőt a tartósan sima bőrért! (x)

Nyerj párkapcsolati útikalauzt! A Szexbolondok illemtana című könyvet a szabad szerelem híveinek írták

Nyerj Hírhedt diktátorok asszonyai című, szórakoztató történelmi könyvet!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Meseszép, valódi igazgyöngy ékszerek különleges alkalmakra 19 900 forinttól - Ballagásra, diplomaosztóra, esküvőre (x)

Molnár Piroska igazi maffiavezér - Ilyen, amikor féltő és uralkodó férfibőrbe bújik (x)

Színezüst és -arany körömékszerek, különleges mintákkal 4500 forinttól - Gyönyörű és tartós manikűr 2 perc alatt! (x)

Folyton levert, fáradt vagy? Állandó éhség gyötör? - Candida állhat a háttérben! (x)

Emlékszel még Janikovszky Éva meséire? Most együtt élvezhetitek a gyerekeddel (x)

beauty and style

Minden nőt elcsábítanak: tündérien mutatós, fonott talpú cipők »

Egyszerű, de meseszép ruhák a Valentino tervezőjétől - Elragadó kollekció »

Szőrtelenítő krém házilag: 3 hozzávaló, és eltűnnek a pihék »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A rántott sajtot elrontani szinte lehetetlen, nem véletlen, hogy sokan még az étteremben is az egyszerű, ám nagyszerű fogás mellett döntenek. Persze, nem kell vendéglőbe menned ahhoz, hogy rántott sajtot ehess.

Sajátítsd el a kitűnő receptet, és már meg is van a fő attrakció ebédre!

Rántott sajt

Hozzávalók:

  • 50 dkg trappista sajt
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • 20 dkg liszt
  • 5 tojás
  • 1 teáskanál ételízesítő
  • kevés tej

Elkészítés ideje:

20 perc előkészület + 60 perc hűtés + öt-tíz perc sütés.

Elkészítés menete:

A trappista sajtot óvatosan, egy vékony kés segítségével szeleteld fel nagyjából 3-4 mm-es csíkokra. A tejet öntsd egy tálba, és forgasd bele a sajtszeleteket, ez garantálja, hogy nem fog a panírból kifolyni a sajt.

A tojást verd fel, és keverd bele az ételízesítőt. A szokásos módon kezdj el panírozni, vagyis először a lisztbe, azután a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgasd bele a sajtot. Ismételd meg még egyszer a műveletsort, a kettős panír szintén azért kell, hogy ne folyjon ki a sajt.

Helyezd egy tálba vagy zacskóba az elkészült szeleteket, és tedd be a mélyhűtőbe egy órára. Amikor letelt az idő, hevítsd fel az olajat, és 5-10 perc alatt süsd aranybarnára a sajtokat.