A tökéletes tatárbifsztek receptje
A darált marhahús nyersen bizarrul hangzik, de a tatárbifsztek annál jobban. Tudd meg a titkait, és azt is, mit készíthetsz belőle.
A tatárbifsztekről általában kemény férfiak jutnak egy nő eszébe, pedig ez a különleges húsétel ugyanúgy lehet a hölgyek kedvence is.
És az is biztos, hogy az ellenkező nem tagjai igencsak vonzónak találhatnak egy ételben is bevállalós nőt.
A titok a jó minőségű húsban rejlik, nem szabad rajta spórolni. A legjobb bélszínből készíteni, de a hátszín is megfelelő, a hentessel pedig kétszer le kell daráltatni a húst.
Tatárbifsztek
Hozzávalók 4 személyre:
- 25 dkg bélszín
- fejenként egy tojássárgája
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 tojás
- só
- őrölt bors
A hozzávalókat keverd össze jó alaposan, majd kis tálkákban szervírozd pirítóssal és könnyű vörösborral. Ha több embernek készíted, akkor mindig számolj rá a nagy gyomrúak miatt.
Ha nem fogy el a hús, ami szinte elképzelhetetlen, akkor készíts belőle más finomságokat.
Hamburger
Hozzávalók:
- hamburgerzsömle
- paradicsom
- hagyma
- uborka
- salátalevelek
- mustár
- ketchup
A húsból lapogass pogácsákat, és kevés forró olajon süsd ki, majd tedd a zsömlébe, pakold rá a szokásos zöldségeket, és már kész is.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
Csevap
Hozzávalók:
- 30 dkg darált marhahús
- 40 dkg darált sertéshús
- 2 fej vöröshagyma
- 1 fej lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
A húsokat keverd össze a felaprított hagymával és a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymával, majd formálj belőle kolbászkákat, és süsd ki kevés olajon. Ha az időjárás engedi, akkor a csevapot és a húspogácsát is kisütheted grill felett.
OLVASD EL EZT IS!
- csirkemell
- húsételek
4 omlós töltött hús
- húsételek
- sült
Hirtelen sült húsok receptjei
- csirke
- pulyka