Tényleg jó a tojáshéj csontritkulás ellen? Eláruljuk, és azt is, milyen ételekkel előzheted meg
Nem érdemes kidobni a tojáshéjat.

nagykep?cikkid=167726&kep=tojashej-lead-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tojáshéjat már évszázadokkal ezelőtt használták a gyógyászatban, mivel olyan ásványi anyagokból épül fel, amelyek élettanilag igen fontos szerepet töltenek be a szervezetben: gazdag kalciumban és fluorban, amely a csontritkulás megelőzésében és a fogszuvasodás meggátolásában is szerepet vállal, de található benne vas és magnézium is.

Mégis, a legtöbb ember szinte gondolkodás nélkül a szemétbe dobja a tojáshéjat, pedig rendszeres fogyasztásával számos betegség megelőzhető: az angolkór és a vérszegénység kialakulásának esélyét és a koleszterinszintet is csökkenti, a belső szervek megfelelő működéséhez járul hozzá, mi több, segít a fogyásban is.

Nézd meg képes cikkünkben, hogyan hasznosíthatod a tojás héját, illetve mutatunk pár olyan alapanyagot is, amellyel nagyban megelőzhető a porckopás és a csontok minőségi és mennyiségi romlása. Nézd meg a fotókat!

Mennyi vizet iszol? Ha ennél kevesebbet, ez a 9 durva dolog történik a testeddel

Van, hogy az ijesztő tünetek mögött egyszerűen csak a vízhiány áll.

Ezt is szeretjük